NARS & Marc Jacobs’s Collaboration

Deoarece în ultimul timp am devenit foarte friguroasă iar mâinile mi se usucă foarte tare de la frig sunt în căutarea unor mănuși pentru mine și deasemenea pentru a le face cadou. Am descoperit niște mănușele foarte drăguțe, fără degețele – o colaborare între Marc Jacobs și Nars, o idee destul de interesantă.

Designerul Marc Jacobs și legenda machiajelor Francois Nars au avut un fel de relație specială în ultmii ani. Întâi Marc i-a cerut lui Francois sa se ocupe de machiajul din spatele scenei la showul din toamna lui 2009 (și de atunci mereu s-a ocupat). La rândul său Francois l-a convins pe Marc să se lase fotografiat pentru cartea sa 15X15. Acum cei doi sunt din nou ‫împreună pentru o nouă colaborare cool-and-clever – un set cu mănuși fără degete Marc Jacobs, din cașmir și lac de unghii NARS.

Disponibile în cașmir negru cu lac negru-auriu sau cașmir purpuriu cu lac lavandă fumurie, seturile unesc un trend major – mănușile fără degete nu doar că fac tastarea mesajelor mai ușoară dar poartă același factor de cool ca și o pereche de cizme cu călcâi deschis. Despre lacuri, pe care Nars le-a creat special pentru acest proiect, el zice, “ele nu se potrivesc cu mânușile, sunt complementare.” Oricine își poate da seama de asta. Sunt foarte dragute pentru a le achizitiona pentru tine si pentru a le darui cadou.

Care dintre ele le-ati alege, pe ce culoare? Mie imi plac amandoua.:)

Va pup si va mai astept!