Dior Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush

Nu am foarte multe produse de make-up de la Dior si nici nu pot spune ca sunt foarte incantata de ele (am avut fondul de ten Diorskin Nude care nu mi-a placut prea mult tinand cont de faptul ca a fost si destul de scump), dar vreau sa vorbesc despre un produs de la ei care mi-a schimbat parerea. Este vorba de blush-ul Dior Rosy Glow.

Potrivit pentru toate tipurile de ten, intr-o culoare de roz luminos, acest blush ajustează chimia pielii pentru a crea un aspect de obraji îmbujorați. Fiecare Rosy Glow Blush vine intr-o cutie argintie, cu un aplicator ușor de folosit, și are un logo Dior în relief. Nu pare sa fie nici foarte stralucitor, dar nici un blush foarte mat este undeva intre, asta imi place la el, arata foarte sanatos. Textura ultra fină și mireasma irezistibilă de trandafir oferă un moment de placere cu fiecare aplicare.

Culoarea este 001Petal(pink rose), dar este doar o singura nuanță. Pe mână arată ca un roz mat deschis. Totuși vă recomand să-l încercați pe obraji pentru că acest blush este făcut să se adapteze tenului vostru, să-i asigure o strălucire perfect sănătoasă de fiecare dată.

Pe mine m-a cucerit si va recomand daca aveti ocazia sa il incercati.

Va pup si va mai astept!!!