5 produse sub 50 Ron

Am scris acum ceva timp un post legat de produsele de make-up care sa nu coste mai mult de 50 de Ron si pe care merita sa dai banii. Revin cu un update in care va prezint alte cateva produse care mi-au facut cu ochiul in rafturile magazinelor de cosmetice sau pe site–urile de beauty si pe care le recomand.

Rimmel Wake Me Up Concealer – caruia i-am facut un review acum ceva timp, are o textura usoara si este ideal de purtat in geanta pentru mici retusuri. Pretul este de 21 de ron.

Blush Sleek – o nuanta foarte frumoasa este Rose Gold, cu particule fine stralucitoare pentru un look fresh. Il gasiti pe Makeup Shop, acum redus la pretul de 27,99 ron.

No7 Stay Perfect Trio Eyeshadow – eu am paleta Pretty Posey si o port mereu in geanta de make-up atunci cand plec undeva. A costat 40 ron si o gasiti in farmaciile Sensiblu.

Essence Multi-Action False Lashes Mascara – ca sa ma dau cu el in fiecare zi este ideal. Pretul este de 12,69 ron.

Rujurile Kate Moss Lasting Finish de la Rimmel – recent s-a lansat noua colecţie Sugar ‘N’ Spice, ce curpinde o gama de 8 nuante noi potrivite pentru orice ocazie. Le gasiti la pretul de 23,8 ron.

Ati incercat vreunul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-au parut?

Va pup si va mai astept!!!