New Products

Astazi am zis sa va arat ce produse mi-am mai cumparat eu in ultimele zile. Nu vreau sa vorbesc despre ultima luna, stiu ca nu ma pot abtine de la cumparaturi si nu am ce sa fac :).

Asadar:

Am zis sa incerc noul deodorant de la Lady Speed Stick Clinical Protection conceput cu tehnologia “Tripla protectie” pentru a te proteja noaptea si ziua. Nu am mai avut de mult ceva de la Lady Speed Stick si sunt curioasa sa vad cat de eficient este. L-am luat din Real redus de la 17 ron la 12 ron.

Tratamentul Maroccanoil pe care mi-l doream inca de cand a aparut. Nu ma mai inteleg deloc cu parul meu si sper ca acest produs sa fie salvarea mea. Imi ingrijesc parul cu minimum de produse, dar cu acelea care conteaza si cred ca am facut o investite buna, mai ales la cat de mult am dat pe el :|. O sa vedem. L-am cumparat din salonul Getei Voinea din Baneasa Shopping City. S-ar putea sa fie disponibil si in salonul din Sun Plaza.

Solutia micelara Bioderma Sensibio H20 varianta de 100ml. Stiti ca sunt cea mai mare fana a solutiei micelare Bioderma, este demachiantul meu preferat, chiar primul meu post pe acest blog a fost despre ea. Cand am aflat ca au adus si la noi varianta de 100 ml nu m-am putut abtine sa nu mi-o cumpar, mai ales ca acum o pot lua cu mine oriunde plec. Si tot asa am descoperit si farmacia Tei care are cam toate produsele muuuult mai ieftine ( si pana acum este singura in care am vazut si noua varianta).

Eu pe cea de 500 de ml, pe care o am, o cumparasem din Centrofarm cu 69.50 de ron, iar aici este in jur de 45 de ron, cea de 250ml este in jur de 29 ron, iar pe aceasta de 100 ml am dat 14 ron. Este o diferenta destul de mare, mai ales daca o folosesti atat de des precum mine. Andreea pe tine cred ca o sa te intereseze :).

Si mi-am mai cuparat solutia pentru curatarea pensulelor Sephora Daily Makeup Brush Cleaner. Costa 27 ron in Sephora si are 60 ml. Eu imi spal in general pensulele cu samponul Nivea Baby care imi place foarte mult.

Ati incercat vreunul dintre aceste produse. Voi ce v-ati mai cumparat in ultimul timp?

Va pup si va mai astept!!!