Ce mi-am cumparat de la Cosmetics Beauty Hair

Initial nu am vrut sa merg la targul Cosmetics Beauty Hair ce a avut loc zilele acestea la Romexpo. Dar curiozitatea m-a impins pana acolo mai ales ca stiam ca voi gasi produsele Moroccanoil, de care pur si simplu sunt indragostita si pe care auzisem ca le voi gasi ceva mai ieftine.

Nu am avut foarte mult la dispozitie, dar tot am reusit sa imi iau cateva lucruri pe care mi le doream ceva timp. Poze nu am facut, dar puteti vedea cateva pe blogul Dorinei. Unele standuri nu le-am vazut, printre care cele cu ojele Ciate si cu produsele Milani( de la care as fi vrut sa incerc un iluminator), dar mai bine ca poate as fi ramas fara bani. 🙂

Si acum sa va arat ce mi-am cumparat. Tana!

Masca hidratanta Moroccanoil. Mi-am luat varianta de 250 ml, aveau si la 500 ml si am dat pe ea parca 120 lei.

Am mai primit doua mostre cu tratamentul Moroccanoil varianta normala, cea pe care o aveam si eu si varianta Light.

De la standul Skin79 Romania mi-am luat varianta travel size a BB Cream-ului Skin79 si am mai primit o mostra. Am incercat-o pe piele si chiar imi place foarte mult. Am dat pe ea 49 lei.

Doua oje Orly care au costat 12 lei fiecare. Sunt primele oje Orly pe care le am si sunt tare curioasa cat de bune sunt. Desi in poza par micute sticlutele sunt destul de mari, au 18 ml.

Si cea mai entuziasmata sunt de cele doua oje Essie pe care mi le doream de foarte mult timp, le stiti deja din albumul meu de pe pagina de facebookEssie Bahama Mama si Essie A Cut Above. Fiecare a costat 30 lei.

As mai fi vrut sa imi iau si o oja Zoya, dar la prima vedere nu m-a atras nici una si nici timp nu aveam ca sa ma pot uita in voie la fiecare in parte. Nici in “magazinul” celor de la Top Line nu am intrat, era prea inghesuiala.

In mare mi-a placut targul, se gaseau cam toate produsele pentru toate buzunarele, dar totusi mi-as fi dorit sa fie un pic mai organizat. Nu stiu de ce mi s-a parut cam balamuc.

Voi ati fost? V-ati cumparat ceva?

Va pup si va mai astept!