Lac de unghii Just Cosmetics

P.S. De cateva zile au deschis si un magazin in Afi.

Just Cosmetics

Nu ati mai auzit de el? Nici eu, pana acum cateva zile.

Vineri am avut o zi agitata cu multa treaba de facut si multe intalniri. Una a fost la Romana, iar cealalta la Unirii si cum distanta dintre cele doua nu este foarte mare am luat-o frumusel pe jos. Cand am timp imi place sa merg mult pe jos, sa ma plimb pe strada chiar si daca sunt singura.

Astfel intre Universitate si Unirii am descoperit un magazin de cosmetice ce poarta numele Just Cosmetics. Va dati seama ca nu am rezistat si am intrat in el, mai ales sa vad de ce este asa de aglomerat. Raspunsul a venit foarte repede, produsele sunt foarte ieftine si au cam de toate inauntru: oje, rujuri, perii, cercei…etc, tot ce vrei si ce nu vrei.

Eu mi-am ales doua oje, au foarte multe culori pe alese, iar pe una dintre ele o veti vedea in articolul de astazi. Fiecare a costat 3.9 lei.

Nuanta este 059 si este un fel de verde smarald inchis cu particule de sidef. Imi place mult culoarea, se potriveste sezonului rece.

Oja se usuca rapid, se intinde usor si rezista foarte bine pe unghii pana acum. Devine opaca dupa ce aplic doua straturi.

Voua va place?

Va pup si va mai astept!