Ce produse folosesc pentru ingrijirea unghiilor

Imi place sa am unghiile ingrijite, frumoase si sanatoase, dar cand vine vorba sa stau sa le dichisesc nu stiu unde sa fug mai repede (imi cresc si foarte repede unghiile, ce-i drept). Nu am deloc stare si nici indemanare, iar de multe ori de lenesa ce sunt nu foloseam nici baza, nici topcoat si rau faceam. In timp mi-am dat seama ca aceste produse sunt mult mai importante decat credeam eu si doar cu ajurorul lor pot avea manichiura corecta pe care mi-o doresc. Bine si acum mai gresesc si “uit” sa le aplic, dar mult mai rar.

Daca vreau sa imi pastrez unghiile sanatoase baza pentru manichiura este foarte importanta; ea previne pigmentarea unghiei cauzate de diversele culori aplicate si tot odata ajuta la intarirea ei.

Cea pe care o am in prezent si imi place este de la Barry M All in One Nail Paint. Este de fapt un produs 3 in 1; poate fi folosit si ca lac-baza si ca topcoat si in acelasi timp este un foarte bun intaritor pentru unghii. Are un luciu foarte placut, previne exfolierea unghiilor si o pot purta fara grija o intraga saptamana numai pe ea.

Revlon Barry M Essence

Pentru cuticule folosesc lotiunea Gentle Cuticle Remover de la Revlon. “Bogata in vitaminele C, E, proteine din soia si grau, hraneste si ingrijeste cuticulele uscate usurand procesul de inlaturare a acestora”. Intr-adevar inmoaie si exfoliaza cuticulele, dar parca nu atat de mult pe cat mi-as dori eu. Dar dintre toate produsele folosite de mine pana acum este cea mai buna.

Ca topcoat am solutia Quick Dry de la Essence. Initial o cumparasem pentru a grabi uscarea lacului de unghii, dar nu am vazut mari rezultate in sensul acesta. Asa ca acum o folosesc mai mult pentru a tine oja pe unghii, necrapata, mai multe zile si pentru a le proteja sa nu se rupa. Cel mai mult imi place la ea pensula deoarece permite o aplicare rapida.

Mai am pe lista cateva produse pe care vreau sa le incerc printre care :

Top Coat Everyday de la Essie

Essie

First Base Base Coat de la Essie

Essie First Base Base Coat

Leighton Denny One For All

Leighton Denny One For All

China Glaze Orange Cuticle Oil

China Glaze Orange Cuticle Oil

Ce produse imi recomandati si voi ce folositi pentru ingrijirea unghiilor?

Va pup si va mai astept!