Kiko 380 Medium Grey

Kiko 380

Zilele trecute ma uitam printre ojele mele mai vechi incercand sa gasesc una pe care nu am mai folosit-o de mult pentru a-mi face manichiura de saptamana aceasta cu ea.

Cea care s-a facut remarcata a fost Kiko in nunta 380 Medium Grey. Nu obisnuiesc sa port culoarea gri pe unghii, dar aceasta oja imi place, pare interesanta. In sticluta nu e foarte atragatoare, dar odata aplicata pe unghii prinde culoare. (nici pozele cu aparatul nu prea ii fac cinste)

Kiko 380 Medium Grey

Ca mai toate ojele Kiko pe care le-am incercat se aplica destul de usor si nu e nevoie decat de un strat mai gros pentru a deveni opaca. Se usuca relativ repede si are o consistenta perfecta. Pacat ca acum s-a cam intarit si trebuie sa lucrez mai repejor cu ea.

Kiko

In poze sunt data cu doua straturi de oja peste un strat de topcoat. Da, ati citit bine, am zis sa schimb un pic locurile si am aplicat ca baza topcoat-ul Essence.

Oja are 11 ml, iar pensula este pe gustul meu, nici prea lata, nici prea subtire. Ca rezistenta este ok, se ia doar un pic la varfuri dupa 2-3 zile. Deobicei nu aplic topcoat pentru ca oja are un luciu frumos.

Voua cum vi se pare?

Va pup si va mai astept!