REVLON Just Bitten Kissable Balm Stain

REVLON 015 Cherish Devotion

REVLON Just Bitten Kissable Balm Stain in nuanta 015 Cherish Devotion a fost printre cele mai folosite rujuri ale mele din ultimele doua luni. Daca mai tineti minte chiar am amintit de el la preferatele lunii februarie.

Visam la rujurile astea de la Revlon inca de cand au aparut in State si ma tot rugam sa le aduca si la noi. Si intr-un final le-au adus, bine nu chiar toate nuantele, dar ma bucur si de astea care sunt. 🙂 Pana acum am doar trei dintre ele: 005 Crush, 015 Cherish si 020 Lovesick si toate trei imi plac. Vin ambalate intr-un chubby crayon si sunt foarte usor de folosit.

015 Cherish Devotion, subiectul articolului de astazi, imbraca buzele intr-o nuanta calda, proaspata si frumoasa de roz, un roz bombon. Culoarea este naturala si poate fi purtata fara nici o problema zi de zi.

REVLON Just Bitten Kissable Balm Stain Cherish Devotion

Rujul pare aprins cand privesti ambalajul, dar aplicat pe buze este ca un balsam pigmentat infuzat cu particule luminoase. Ofera un luciu subtil si o pelicula foarte fina pe suprafata buzelor. Eu ma dau cu el cam de doua-trei ori atunci cand imi doresc o culoare mai intensa, dar imi face placere pentru ca este cremos si foarte placut.

Are un miros dulceag, mentolat, dar care nu se simte decat foarte putin pe buze.

015 Cherish Devotion

Preţul unui ruj REVLON Just Bitten Kissable Balm Stain este in jur de 50 de lei.

Nu este foarte rezistent, dar pe mine nu ma deranjeaza deoarece imi place sa il reaplic si nu mi se pare nici ca se consuma repede. Mai am mai mult de jumatate din creion si il folosesc destul de des.

Voi ati incercat rujurile acestea de la Revlon? Ce nuanta va place cel mai mult?

Eu mai visez si la nuanta Sweet Heart Valentine, dar din pacate nu am vazut-o in magazinele de la noi.

REVLON Just Bitten Kissable Balm Stainsursa

Va pup si va mai astept!