Inca 3 produse pe care nu le voi mai cumpara

Oricat as incerca eu sa ma informez si sa imi cumpar numai produse care sa mi se potriveasca si pe care sa le pot folosi pana la ultimul strop, se intampla, mai mult din curiozitate, sa mai gresesc cateodata.

 Astazi vreau sa va arat inca trei “greseli” pe care le-am facut eu in ultimul timp. Aici le puteti vedea si pe cele din trecut.

Balea Nature

Demachiantul fluid Balea Nature. Tenul meu nu s-a inteles deloc cu el. Desi are un miros placut, care iti da impresia de curat, bun si delicat, produsul se simte foarte ciudat cand il aplic pe ten si nu mai spun de faptul ca toate pielea mi se inroseste si incepe sa ma piste putin cate putin. Daca nu ma credeti am atasat si o poza dupa folosirea acestui produs:

Balea Nature

Si chiar si dupa ce am vazut ca pielea mi se face asa, eu am continuat sa ma tot dau cu el. Am zis ” hai domne’, daca tot l-am cumparat”, de parca ar fi si costat o avere. In ritmul acesta cred ca am folosit mai mult de un sfert din el, dar acum nu mai imi trebuie nici sa il vad.

Balea-Young

Tot de la Balea, mai precis Balea young nu m-am inteles cu spray-ul Mademoisselle Chic. In magazin mi s-a parut tare dragut mirosul pe care il are, dar de cate ori ma dau cu el sub brat imi vine rau. Ma apuca tusea, stranutul si nu stiu unde sa imi ascund mai repede nasul. Nici eficient nu am vazut sa fie asa ca am renuntat sa il mai folosesc.

Nivea

Cu deodorantele de la Nivea nu m-am inteles niciodata foarte bine. Fiind plecata cateva zile din oras si uitand deodeorantul meu preferat de la Duschdas acasa am fost nevoita sa imi cumpar un altul. Nu stiu de ce l-am ales pe acesta de la Nivea, poate doar pentru mirosul tare placut pe care il are. Din pacate nu rezista pe pielea mea si pentru a fi cat de cat eficient trebuie aplicat de mai multe ori. Ca un exemplu seara dupa ce fac dus imi dau cu el, de vreo 3-4 ori ca sa simt ceva si ca sa ma tina o zi intreaga(ca doar scrie pe el 24h), iar dimineata pielea este ca si cum nu m-as fi dat cu nimic.

Eu nu il recomand, dar acest lucru nu inseamna ca unora dintre voi chiar s-ar putea sa va placa si sa vi se potriveasca.

Dupa cum am zis si la inceput nu sunt multe produse si nici dintre cele care sa ma fi costat mult si pentru care a trebuit sa fac sacrficii ca sa mi le pot cumpara. Oricat de ciudat ar suna, acest lucru intr-un fel ma bucura. In timp am invatat sa fiu atenta la ce imi cumpar si sa ma informez de fiecare data inainte. Lucru care va recomand sa il faceti si voi.

Voi ati folosit vreunul dintre aceste trei produse? Cum vi s-a/au parut?

Va pup si va mai astept!

Nu uitati de concursul de pe pagina de facebook.

Giveaway