Rimmel 60 Seconds – 231Let’s get naked

Mi-am cumparat aceasta oja din DM acum vreo doua saptamani. Era la oferta (sau cel putin asa scria acolo pentru ca nu stiu cat costa oja in mod normal), la pretul de 6.9 lei. Cred ca si acum daca mergeti in orice magazin DM veti gasi un raft numai cu aceste oje de la Rimmel, pe care scrie “pret special” sau ceva de genul.

Nu mai incercasem nici o oja Rimmel 60 Seconds, mi-a placut nuanta si cum nu mai aveam nici o oja nude in colectie mi-am luat-o. Ce-i drept si numele m-a atras putin..hahha. 🙂

Oja Rimmel

Rimmel 231 Let's get naked

Rimmel 60 Seconds 231

Au fost necesare doua straturi pentru ca oja sa devina perfect opaca, dar la al doilea strat s-au format acele bubulite pe unghie care nu imi plac.

Ca aplicare a fost ok, pensula este lata si usor de folosit, dar timpul de uscare a fost mai lung de 60 de secunde, au fost necesare cam 10 minute de asteptare, poate si mai mult.

Culoarea imi place mult si se vede dragut pe unghii, dar pacat de consistenta. O sa incerc sa o mai aplic si in alt mod si daca tot asa patesc cu ea nu cred ca o voi mai folosi.

Voi ati incercat ojele Rimmel 60 Seconds? Cum vi se par?

Va pup si va mai astept!