Cateva oferte si reduceri in magazinele DM

Astazi am fost o fuga pana in magazinul DM de la Unirii si am zis sa va anunt si pe voi ce oferte si reduceri au saptamana aceasta. De fapt, reduceri sunt la mai multe produse, dar eu vi le spun doar pe cele care mi s-au parut mie interesante si pe care le-am tinut minte. Am facut si cateva poze cu telefonul, dar nu mi-au iesit foarte bine.

Laptele de Corp Hranitor sub Dus Nivea varianta de 250 ml este la oferta la pretul de 14.99 lei. Il am si eu, il folosesc, nu sunt super incantata de el, dar cand nu am chef sau timp sa ma dau cu crema de corp imi este de ajutor.

NiveaNIVEA In-Shower

Sapunurile lichide Balea Creme Seife sunt reduse de la 5.99 lei la 3.99 lei. Eu mi l-am cumparat pe cel cu masline si lamaie.

Balea

Noile creme Garnier Moisture Match sunt la oferta la pretul de 16.39 lei. In mod normal costa 26.99 lei.

garnier-moisture-match-new

Lotiunea Palmer’s Cocoa Butter Natural Bronze Body Lotion despre care eu am mai scris aici este redusa de la 59.99 lei la 39.99 lei.

Palmer’s Cocoa Butter Natural Bronze Body Lotion

Parfumurile Tesori d’Oriente sunt la oferta la pretul de 25.99 lei.

Parfum aromat Tesori d'Oriente

Iar fardurile pentru pleoape Color Tattoo de la Maybelline NY sunt disponibile si in DM la pretul de 22.99 lei. In Kendra le-am vazut la 29 de lei, iar in Douglas la 31 de lei. Din pacate nu au toate nuantele. Scuzati poza facuta in miscare. 🙂

Color Tattoo

Sper sa va fie de ajutor! Si daca voi stiti si de alte oferte sau reduceri nu ezitati sa imi scrieti la comentarii.

Va pup si va mai astept!