Bourjois 1 Seconde Gel Nail Enamel in Turquoise Block

Bourjois 1 Seconde Nail Polish

Imi doresc si visez la aceasta oja de nu mai stiu cand. Am vrut de nenumarate ori sa mi-o cumpar, iar cand ma hotaram si ma pregateam sa mi-o iau imi venea iar ideea draguta in minte “e cam scumpa si ai destule oje!” :(. Si nu mi-o mai cumparam. Intr-un timp aveau o oferta la ojele 1 seconde de la Bourjois in Kendra, erau reduse de la 30 de lei la 19 lei si zic gata, de data asta nu imi mai scapa! Dar ia-o de unde nu-i – era singura oja pe care nu o mai aveau in stoc :(.

O perioada am renuntat sa ma mai gandesc la ea, aproape ca trecuse si vara si eu nu o purtasem deloc. O persoana draga mie, auzindu-ma de nenumarate ori tot vorbim de Turquoise Block s-a gandit sa imi fac o surpriza si mi-a dat-o in dar. Va dati seama cat de fericita am fost! (m-am cam ţăcănit si eu cu ojele ) 🙂

Bourjois Nail Polish

Si chiar a meritat asteptarea: nuanta este superba (chiar daca nu este un turquoise veritabil), consistenta este perfecta iar oja se vede foarte bine aplicata in doua straturi, chiar si unul mai grosut. Se usuca destul de repede si are un luciu subtil, placut, dar pe care in poze nu am reusit sa-l surprind (pozele au fost facute cu telefonul).

Bourjois 1 Seconde Gel Nail Enamel in Turquoise Block

Bourjois-1-Seconde-Gel-Nail-Enamel-in-Turquoise-Block

Pensula mare si lata faciliteaza foarte mult aplicarea ojei. Desi la inceput crezusem ca nu o sa ma descurc foarte bine cu ea se pare ca m-am inselat. Nu am aplicat nici lac de baza cum fac de obicei si nici nu am finalizat cu topcoat. Iar oja rezista binisor, dupa patru zile a inceput sa se toceasca doar usor la varfuri.

Saptamana viitoare vreau sa imi fac si unghiile de la picioare cu ea, cred ca se vor vedea tare frumos. Nuanta este atat de vesela ca imi va insenina rapid orice zi!

Bourjois 1 Seconde Turquoise Block

Voua cum vi se pare Turquoise Block?

Ati incercat vreo oja Bourjois 1 Seconde?

Va pup si va mai astept!