Crema colorata + Concurs

Castigatoarea concursului este Claudia Choice. Felicitari draga mea, astept sa imi trimit datele pe adresa de email.

Va multumesc tuturor pentru participare, nu fiti suparate, pregatesc o surpiza foarte frumoasa pentru voi. Iar una dintre cele mai active persoane de pe blogul meu din perioada urmatoare va primi trei produse care mie imi plac tare mult. Asa ca stati pe aproape!  🙂

In ultimul timp sau mai bine zis in ultimii doi ani au aparut tot felul de produse ca inlocuitori ai fondului de ten. Brandurile mass market cat si cele selective lanseaza mereu noi si noi produse: BB Creamuri, CC Creamuri, DD Creamuri, dar eu astazi vreau sa va vorbesc despre crema colorata sau cum i se spune pe engleza tinted moisturizer.

Daca nu aveti probleme majore cu tenul, nu va place sa va machiati foarte mult sau sunteti la inceput si nu ati descoperit inca arta machiajului va recomand crema colorata. Un ten tanar, proaspat, plin de viata si usor atins de soare, acum dupa ce vara s-a incheiat, va fi mult mai fericit cu un astfel de produs.

Crema de fata cu lamaie si castravete de la L’Erbolario este special creata pentru tenul tanar si foarte tanar, gras si impur si are un usor efect de acoperire. Aceasta distribuie pe fata o nuanta foarte naturala care poate acoperi micile imperfectiuni si se aplica exact ca si fondul de ten, cu degetele. :). Datorita efectului de acoperire pe care poti sa-l accentuezi in zonele cu probleme printr-o dubla aplicare, aspectul inestetic provocat de punctele negre si de comedoane este vizibil atenuat, in vreme ce formarea lor este prevenita progresiv de-a lungul timpului. Tenul gras isi va gasi din nou echilibrul si o neobisnuita uniformitate a texturii pielii.

Giveaway L'Erbolario

Vreau sa ofer sansa uneia dintre voi sa o incerce asa ca astazi dau drumul unui concurs. Daca va doriti aceasta crema trebuie doar sa respectati regulile de mai jos.

1. Trebuie sa imi urmariti blogul (apasati butonul Follow din dreapta sus); este obligatoriu participarii la concurs.

2. Sa dati like paginii mele de facebook.

3. Sa dati share acestui concurs pe facebook sau sa postati despre el pe blogul vostru, daca aveti.

4. Sa imi lasati la comentarii adresa de mail si linkul unde ati dat share sau ati postat despre acest concurs.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri imi puteti scrie. V-as ruga sa fiti foarte atente si sa indepliniti toate cerintele.

Concursul incepe astazi si va dura pana pe 28 octombrie, inclusiv.

Va pup, va mai astept si mult noroc!!!