Max Factor Whipped Crème Foundation Giveaway

Buna fetelor! Ce faceti? V-ati cumparat ceva de Black Friday? Eu nu si nici nu prea am de gand. Nu am vazut nici o oferta care sa ma atraga in mod special.

Concursul in colaborare cu Max Factor s-a incheiat acum cateva zile, am citit toate inscrierile voastre, iar fondul de ten merge la Dalia Cighir. Felicitari draga mea! Astept sa imi trimiti datele pe adresa de email.

Va multumesc tuturor celor care v-ati inscris si pregatesc o surpriza mare si frumoasa pentru voi mai ales ca mai este foarte putin si blogul va implini doi ani.

Un week-end superb sa aveti!

Max Factor Giveaway

Asa cum v-am promis, impreuna cu cei de la Max Factor Romania am pregatit o surpriza pentru voi. Aveti sansa sa catigati un fon de ten Max Factor Whipped Crème Foundation ca al meu respectand cateva reguli si conditii:

1. Trebuie sa imi urmariti blogul (apasati butonul Follow din dreapta sus) si sa dati like paginii mele de facebook.

2. Sa dati like paginii de facebook Max Factor RO.

3. Sa raspundeti la intrebarea “De ce va doriti acest produs?”.

La comentarii imi scrieti raspunsul la intrebare si adresa voastra de mail pentru a va contacta in cazul in care ati castigat.

Nimic mai simplu! 🙂 Daca va place puteti sa dati si share pe pagina voastra de facebook.

As avea rugamintea ca cea sau cel care va castiga fondul de ten dupa ce il testeaza timp de doua saptamani sa revina cu cateva impresii despre el.

Concursul va dura zece zile: de astazi 8.11.2013 pana pe 18.11.2013 ora 23:59.

UPDATE: Concursul se va incehia pe data de 20 noimebrie.

Va pup si va astept!