Garnier Mineral InvisiCool Stick

Garnier Mineral InvisiCool Stick

Nu am fost o fana a deodorantelor de la Garnier. Am incercat de-a lungul timpului diferite variante, diferite texturi, dar nu m-au convins si nu am ramas fidela niciuneia dintre ele.

De cateva saptamani mi-am cumparat Garnier Mineral InvisiCool Stick si pe zi ce trece imi dau seama cat de mult imi place. Pe langa faptul ca are grija de pielea mea are grija si de garderoba mea fiind primul deodorant cu dubla actiune de la Garnier. Contine o formula specifica ce protejeaza hainele impotriva urmelor albe si are un parfum usor fresh, placut, ce pastreaza pielea uscata, catifelata si parfumata intreaga zi. Datorita texturii de pasta cremoasa devine usor de intins si nu este necesar sa asept sa se usuce.

Nu stiu sigur daca produsul este nou, dar ambalajul mi se pare un pic diferit fata de cum il stiam eu pe cel al antiperspirantelor sub forma de stick.

De asemenea pe ambalaj puteti observa si faptul ca ar proteja impotriva transpiratiei 48 de h. Nu l-am testat 48 de h, dar dupa parerea mea 24 de h maxim sunt suficiente. Il aplic seara, dupa ce fac dus, si ma declar multumita de el chiar si a doua zi nefiind necesar sa il reaplic. Pielea se mentine uscata si curata chiar si dupa un efort fizic prelungit. Nu stiu insa daca acest lucru mai este valabil in cazul unei transpiratii excesive.

Formula este testata dermatologic, este imbunatatita cu mineralit si nu contine alcool (asa scrie pe ambalaj, dar eu am vazut penultimul ingredient benzyl alcohol). Totusi eu l-am folosit si dupa ce m-am epilat cu ceara la axile si nu am avut nici un fel de problema. Dar nu va recomand sa il aplicati pe pielea iritata.

Mie mi se pare un antiperspirant eficient, ce-i drept nu l-am testat in zilele calduroase sau caniculare, dar daca imi va placea la fel de mult pana la vara si il voi recumpara voi reveni cu un update. 🙂

Voi l-ati incercat? Daca da, cum vi s-a parut?

Ce produs folositi in zona axilelor?

Va pup si va mai astept!