Cum sa limitezi roseata pielii – Rosaliac AR INTENSE de la La Roche Posay

Vizual Rosaliac

Vrem nu vrem multe dintre noi ne confruntam cu roseata la nivelul pielii. Ma adaug si pe mine in aceasta categorie deoarece am observat ca in aceasta perioada cu temperaturi scazute tenul meu este punctual afectat de frig.

La Roche Posay vine in ajutorul nostru si lanseaza Rosaliac AR INTENSE – primul serum intensiv anti-roseata care corecteaza roseata direct la sursa de aparitie. Acesta da rezultate de la primele semne de roseata difuza si pana la rozacee.

Rosaliac AR INTENSE

Rosaliac AR INTENSE este un serum intensiv antiroseata, este primul produs dermatocosmetic ce corecteaza roseata localizata direct de la sursa, prevenind totodată reaparitia acesteia. AMBOFENOL, ingredient activ unic de origine vegetala extras, dintr-o planta din Madagascar, are o tripla actiune la nivelul pielii, benefica tenului cu roseata:

1. La nivel inflamator – inhiba procesul inflamator de la nivelul pielii

2. La nivel vascular – îmbunatateste microcirculatia si întareste peretii vaselor de sânge

3. La nivel celular – are efect antioxidant și imunomodulator

Formula ROSALIAC AR are o toleranta ridicata, fiind adaptata unui ten ultra-sensibil, cu predispozitie la roseata. Formula minimalista nu conține parabeni, conservanti, parfum, alcool și nici coloranti, toate acestea fiind posibile datorita unui ambalaj ultra-ermetic care nu permite contaminarea produsului.

Comform studiilor rezultatele apar imediat si senzatia de disconfort este calmata pe parcursul întregii zile.

Dupa 4 saptamani de utilizare regulata intensitatea rosetii este redusa cu 21%, reactivitatea pielii este redusa cu 38%, iar culoarea tenului este uniformizata. Eficacitatea anti-recidiva este de -10%, la 1 saptamana dupa oprirea tratamentului.

Produsul este disponibil in farmacii la un pret recomandat de 90 lei.

Eu nu l-am testat inca, dar din descriere pare un produs promitator. Iar daca va confruntati cu astfel de probleme trebuie sa stiti ca pe langa o ingrijire adecvata aveti si un aliat de nadejde ce va poate domoli roseata pielii.

Va pup si va mai astept!