Manichiura care a rezistat perfect doua saptamani

Va aratasem acum doua saptamani pe instagram o poza cu unghiile mele ce erau colorate cu o oja superba de la Zoya sub numele de Mischa.

Mischa este o nuanta extrem de feminina, un roz neutru cu o usoara tenta de corai si mici particule de sidef auriu. Am descoperit-o tot la salonul Perfect Nails unde mai nou cam la trei saptamani-o luna imi place sa ma duc sa imi fac manichiura. In general il aleg pe cel din Afi Palace, dar acum am fost la cel din Baneasa Shopping City.

Timp de doua zile am purtat-o frumusel doar pe ea, dar in a treia zi am vrut sa o mai luminez putin si am aplicat peste cateva straturi de Stairway to Heaven de la Deborah Lippmann, oja pe care v-am mai aratat-o aici in combinatie cu Essie Fiji.

Zoya Mischa Deborah Lippmann

Zoya Mischa Nail Polish

Zoya Mischa Nails

Zoya

Zoya+Deborah Lippmann

Rezultatul mi-a placut tare mult si unde mai spun ca intreaga manichiura mi-a rezistat impecabil timp de doua saptamani. Sambata dimineata mi-am sters unghiile, dar cred ca puteam sa le mai tin vreo doua trei zile.

Voua cum vi se pare? Va place?

Va pup si va mai astept!

P.S. Castigatoarea concursului organizat pe pagina de facebook este Andreea Sîrba. Draga mea felicitari si astept sa imi trimiti datele tale pe adresa de email darlyst.ro@gmail.com.