Soap and Glory Sexy Mother Pucker Gloss Stick

Soap & Glory

M-am tot gandit daca sa ii fac sau nu review acestui produs. Din pacate nu este disponibil si in magazinele de la noi, dar pentru ca imi place atat de mult m-am hotarat sa scriu pana la urma despre el. Se poate cumpara din parafarmaciile Boots din Anglia sau din magazinele ce comercializeaza produse Soap & Glory. De exemplu parfumeriile Douglas in Germania sau Austria.

Soap & Glory Gloss Stick

Soap & Glory Plum Jam

Soap and Glory Sexy Mother Pucker Gloss Stick in nuanta Plum Jam este un produs all in one si acesta este unul dintre motivele pentru care il ador. Ofera buzelor mele hidratarea unui balsam, culoarea si textura unui ruj si luciul unui gloss. Mai precis tot ceea ce au nevoie pentru a se simti rasfatate: catifelare, culoare, luciu si confort.

Culoarea aleasa de mine este naturala, dar in acelasi timp intensa si se pastreaza aproape intacta ore intregi. Gloss stick-ul are si un miros tare dragut, vanilat, foarte lejer de purtat.

Este un ruj sub forma de creion si din fericire nu necesita ascutire ci se roteste frumos din partea de jos. Se aplica foarte usor, (chiar si cu ochii inchisi 🙂 ) aluneca singur pe buze definindu-le si conferindu-le in acelasi timp volum si luminozitate.

Soap and Glory Sexy Mother Pucker Gloss Stick

Este disponibil in trei nuante si daca as avea cum mi le-as cumpara si pe celelalte doua. 🙂

Ce sa sa va mai zic? E clar ca imi place mult si ma bucur ca mi l-am cumparat asa ca vi-l recomand si voua cu mare drag.

Care este rujul vostru preferat sub forma de creion?

_EOS

Pe pagina de facebook a blogului am pornit un concurs la care aveti sansa sa catigati un Lip Balm EOS. Stiu ca este preferatul lui Kim Kardashian pentru ca ii urmaresc contul de instagram si eram curioasa sa il testez. Asa ca zilele trecute am cumparat unul pentru mine si unul pentru voi. Daca vi-l doriti imi puteti specifica la comentarii aici sau pe facebook si la sfarsitul saptamanii voi alege pe cineva.

Va pup si va mai astept!