Reduceri mari la produsele cosmetice in Cora

Astazi m-am abatut un pic de la drumul spre casa si am facut un mic ocol spre supermarketul Cora. Aveam de cumparat ceva pentru mancare si stiam sigur ca acolo voi gasi. La intrarea in magazin atentia mi-a fost atrasa de nenumaratele reclame cu low price, special price, reduceri, etc.. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si m-am dus frumusel spre rafturile cu produse cosmetice ca sa vad si eu cam cum sta treaba pe acolo. Intr-adevar erau foarte multe reduceri si mai mari si mai mici. Bani sa fie!

In cateva secunde am facut repede poze ispitelor (cu paznicul pe urmele mele) ca sa vi le arat si voua poate, poate aveti nevoie sa va cumparati ceva. 🙂

Maybelline Lips

Primul stand la care m-am oprit a fost Maybelline unde cred ca toate produsele erau reduse: de la fonduri de ten, rimeluri si pana la rujuri sau oje. Am ramas surprinsa sa vad noile luciuri de buze Maybelline Colour Sensational despre care tot citisem in ultima perioada pe blogurile fetelor din Anglia. Acestea erau reduse de la 23.23 lei la 19.74 lei. Eu mi-am cumparat nuanta Glorious Grapefruit, un corai-rosé tare dragutel si m-am bucurat sa constat ca mi s-a mai facut o reducere la casa si astfel am platit doar 14.81 lei pe el. Nu ma intrebati de ce, habar nu am. 🙂

Maybelline Colour Sensational Glorious Grapefruit

Din poza observati ca mai erau reduse si rujurile Maybelline Color Sensational Vivids de la 22.86 lei la 17.14 lei. Eu am Fuchsia Flash si Vibrant Mandarin.

La fel si rujurile Maybelline Color Whisper de la 22.86 lei la 17.14 lei. Eu am Coral Ambition si Who Wore It Red-er.

Maybelline stand

Si daca ma uit mai bine cred ca toate rujurile Maybelline beneficiau de aceeasi reducere.

Din ce mai tin eu minte si noul fond de ten Maybelline SuperStay Better Skin era redus la 24 de lei.

O alta oferta buna mi s-a parut cea la fondul de ten Revlon Nearly Naked care mie imi place tare mult. Acesta era redus de la 52 de lei la 30-32 de lei, nu mai stiu sigur.

Pe rafturile cu produse Nivea am apucat sa pozez asa:

Nivea

Noua solutie micelara Nivea era redusa de la 17.61 lei la 12.73 lei.

Spuma de curatare Nivea era redusa de la 17.84 lei la 12.73 lei.

Gel de curatare revigorant Nivea redus de la 17.85 lei la 12.73 lei.

Si cam atat. Nu am stat nici foarte mult pentru ca ma grabeam, dar oricum din ce am observat sunt multe produse la oferta in supermaket.

Nu stiu cu ce ocazie au asa de multe reduceri si nici cat timp vor fi disponibile dar daca aveti nevoie sa va cumparati ceva puteti sa dati o fuga prin magazin. 🙂 Daca nu, mai bine il evitati.

Spor la cumparaturi! 🙂

Va pup si va mai astept!