Oja semipermanenta.. DA sau BA?

Semipermanent Nail Polish

Fara indoiala DA! Pentru ca in ultima perioada sunt mai tot timpul plecata si pentru ca imi doresc ca in orice situatie unghiile mele sa fie perfect ingrijite am apelat la oja semipermanenta. Nu stiu ce mi-a luat atat de mult timp sa ma hotarasc sa o incerc (poate doar faptul ca o asociam initial cu manichiura cu gel pe care eu nu prea o recomand) dar acum nu regret nici macar o secunda si deja ma pregatesc sa ma duc la intretinere. Am ajuns in a treia saptamana de purtare si singurul dezavantaj pe care l-am observat pana acum este faptul ca mi-au crescut unghiile mele cam mult si nu prea mai imi place cum se vede. Asa ca totul tine doar de ritmul de crestere al unghiilor.

Daca ma intrebati pe mine manichiura semipermanenta mi se pare cea mai buna solutie atunci cand vreti ca unghiile si mainile sa va arate impecabil, dar nu aveti timp sau rabdare saptamanal sa stati sa le bibiliti. Sunteti o tanara mamica, o viitoare mireasa, va pregatiti sa plecati in vacanta, in luna de miere, aveti multe deplasari in interes de serviciu etc., in oricare dintre situatii puteti sta fara griji aproximativ trei saptamani avand de asemenea si siguranta ca oja nu se va ciobi cand va este lumea mai draga. Eu am fost la mare vreo cateva zile bune si am stat destul de mult cu mainile in apa iar manichiura imi arata foarte frumos chiar si acum. Unghiile sunt tari si rezistente, oja isi pastreaza luciul intens si placut de la inceput iar culoarea nu si-a pierdut aproape deloc din intensitate.

Spre deosebire de manichiura clasica aceasta necesita un timp de aplicare putin mai lung deoarece unghiile sunt uscate pe rand cu ajutorul unei lampi speciale. E o joaca draguta a mainilor si a degetelor. 🙂 Insa odata ce oja s-a uscat va puteti folosi mainile cu relaxare pe unde vreti si cum vreti fara sa mai stati stresate ca trebuie sa retusati imediat ceva. In plus din cate am citit si am aflat, acest tip de manichiura nu afecteaza deloc unghia naturala.

Eu sunt foarte incantata deocamdata de oja semipermanenta si voi apela destul de des la ea. Singura problemuta o vor avea cele carora le place sa isi schimbe des nuanta lacului de pe unghii (desi ati putea aplica lejer peste un strat de oja obisnuita atunci cand va plictisiti de aceeasi culoare), dar cum eu nu am aceasta placere m-am multumit trei saptamani cu acest roz-pal extrem de delicat si usor de asortat. Insa cred ca pe viitor voi apela la negru. Nu stiu ce m-a apucat dar am o pofta nebuna sa imi fac unghiile cu negru. 🙂 Si da, acum pe timp de vara.

Voi ati incercat oja semipermanenta? Daca nu, ati fi curioase sa o incercati?

Va pup si va mai astept!