Maybelline Baby Lips Electro Lip Balm in Pink Shock

Maybelline Baby Lips Electro Lip Balm Pink Shock

Folosesc balsamurile de buze Maybelline Baby Lips inca de acum doi ani, atunci cand le-am incercat prima oara. M-am bucurat mult cand am auzit ca le vor aduce si la noi pentru ca asa imi este mai usor sa le achitionez si nu mai sunt nevoita sa vin cu provizii atunci cand plec pe undeva.

Saptamanile trecute am descoperit in Müller-ul din Austria noi variante ce fac parte parte din colectia Electro. Mi-am ales-o dintre toate cele sase nuante incantatoare lansate in editie limitata – Pink Shock, Strike A Rose, Minty Sheer, Berry Bomb, Oh! Orange & Fierce N Tang pe prima.

Pink Shock se face remarcat in tub cu rozul sau vibrant, aproape electrizant dar care se transforma pe buze intr-o nuanta placuta si naturala. Are o formula usoara, nelipicioasa, fiind o placere sa-l aplici si sa-l reaplici si in cazul meu este destul de eficient. Hidrateaza si catifeleaza buzele invaluindu-le intr-un strat fin si lucios si pe langa toate astea are un miros super delicios.

Voi ati incercat balsamurile de buze Baby Lips? Daca da, care este preferatul vostru? Eu in paralel mai folosesc si varianta incolora Intense Care care are factor de protectie solara 20. Din pacate pe acesta colorat nu am vazut sa scrie ceva de SPF.

Va pup si va mai astept!