Aveti card Sephora Black?

Sephora Black Card

Daca da, la simpla vizita in magazin veti primi cadou trei miniaturi Lancome – Genifique Serum, Teint Idole Ultra 24H, La vie est belle edp. Trebuie doar sa aratati cardul de fidelitate la casa, iar in cazul in care nu il aveti la voi vi se va cere numele sau numarul de telefon pentru a va putea gasi in baza lor de date.

Grandiôse

Iar daca veti achizitiona noua mascara Grandiôse de la Lancome, disponibila in exclusivitate pana pe 31 octombrie in toate magazinele Sephora, veti primi un creion khol negru pentru conturul ochilor.

Sephora

Cadourile sunt oferite in limita stocului disponibil doar in perioada 11-22.09.2014.

Shopping placut va doresc! 🙂

Va pup si va mai astept!

21 de comentarii

   1. Cristina

    Adineauri a venit sora mea de la Sephora si si-a luat cadoul aniversar (asta da) si nici urma de mostre (e drept ca nu a cerut), dar a fost la casa 😦

   1. Cristina

    Am inteles ca nu e promotie, dar ca idee am tot remarcat aceste „oferte” ca sa zic asa. Chestia asta ca romanul e atat de sarac incat o sa zica „mama ce super cadou mi-au dat”. Cine are card sephora black clar nu sta in 3, 5 ml de produs (ma rog 3 produse). In realitate e mai mult un fel de publicitate negativa. Tu ca „mare brand” asta oferi??? Partea cu la rimel primesti un cadou este o oferta, dar mostrele alea clar nu fac o publicitate pozitiva magazinul. Asta e parerea mea.

   2. DarLyst

    Intr-adevar e cam prostie „oferta” lor (macar de dadeau un minirimel Grandiose ca tot l-au lansat acum), dar in cazul in care vrei sa testezi produsele macar sa stii sa le ceri. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s