Un sampon uscat de incercat + Concurs

Castigatoarele celor trei sampoane uscate sunt: Cristina Teodora si Andreea Goia care vor primi si o surpriza din partea mea iar de pe pagina de facebook Nadia-Alina Candrea.

Dragelor felicitari si astept sa imi trimiteti datele voastre pe email.

Cred ca cele mai multe dintre voi ati auzit deja de existenta sampoanelor uscate. Ba chiar majoritatea dintre voi le-ati si incercat. Si eu am tot testat de-a lungul timpului diferite variante de la diferite firme insa fidela le-am ramas doar celor de la Batiste pe care din fericire acum le pot cumpara mult mai usor din farmaciile Sensiblu. Preferatele mele sunt Batiste Original si Batiste Cherry.

Ca sa vorbesc pe intelesul tuturor si ca sa nu existe confuzii o sa scriu totusi o scurta definitie a samponului uscat: acesta este un produs sub forma de spray care pulverizeaza o pulbere alba sau colorata (aurie sau maronie) ce are capacitatea de a absorbi sebumul si de a revitaliza firul de par, fara nici un pic de apa. Mai pe scurt acest produs estompeaza aspectul de par gras iar eu am devenit o mare fana a lui.

Batiste

Batiste Dry Shampoo

Subiectul de astazi – samponul uscat Batiste Original reimprospateaza instant parul intre doua spalari, lasandu-l curat, placut parfumat si in plus ii ofera si-o textura si un volum impresionant. Se aplica foarte usor la radacina, se maseaza putin cu degetele si apoi cu ajutorul unui pieptene se aranjeaza parul.

Mie imi place tare mult si din acest motiv vreau sa va ofer si voua sansa sa il incercati. Am trei sampoane mici Original pe care le puteti castiga indeplinind cateva reguli simple:

1. Sa dati like paginii mele de facebook. Mi-ar placea sa fiti si abonate la blog.

2. Sa imi scrieti la comentarii raspunsul la intrebarea: Cand ar trebui sa avem la indemana un sampon uscat? Mie, de exemplu, imi este de foarte mare ajutor cand trebuie sa plec repede undeva, nu am timp sa ma mai spal si parul imi miroase doar a mancare dupa ce am petrecut mai mult timp in bucatarie. Cred ca toate stiti mirosul dupa ce ai calit un pic de ceapa. 🙂

Concursul incepe acum si va dura pana vinerea viitoare – 10 octombrie.

Pe doua dintre castigatoare le voi alege dintre comentariile pe care mi le lasati pe blog, iar pe ce-a de-a treia o voi selecta dintre comentariile pe care mi le lasati pe pagina de facebook in dreptul acestui articol.

Multa bafta va doresc si abia astept sa va citesc raspunsurile.

Va pup si va astept cu drag!