Rita Rouge de la Rimmel

Rita Ora Rimmel

Rita Rouge mi se pare una dintre cele mai frumoase oje pe care eu le-am incercat de la Rimmel. E drept, nu au fost multe la numar dar aceasta m-a cucerit inca de cand am vazut-o pe raftul cu oje din DM si fiind si la reducere – 6,9 lei nu au trecut prea multe minute pana cand mi-am cumparat-o. Este o culoare rece, de toamna, un visiniu-burgundy inchis care in functie de lumina poate fi confundat foarte usor cu negru.

Eu am purtat-o pe unghii acum doua saptamani (de atunci sunt si pozele) iar pe vremea aceea imi taiasem unghiile extrem de scurt pentru ca una dintre ele se rupsese de la jumate; m-am enervat si fara sa stau prea mult pe ganduri le-am micsorat pe toate. Intr-adevar nuantele inchise se vad mult mai frumos pe unghiile scurte, taiate patrat, dar eu pe ale mele trebuie sa recunoscc ca le-am cam “maltratat”. Mi-a fost si teama inainte sa intind oja ca ma voi mazgali pe piele, ca ma voi chinui pe urma cu betisorul sa sterg, ca imi voi strica unghiile etc., dar nu a fost deloc asa: pensula lata si rotunjita spre capat faciliteaza foarte mult aplicarea.

Rita Rouge Rimmel

Oja arata foarte bine intr-un singur strat grosut, eu am aplicat doua, are o textura foarte placuta (spre surprinderea mea), se intinde armonios si se vede frumos. Imi place ca se usuca si foarte repede (in maximum 10 minute) asa ca voi apela destul de des la ea, mai ales ca nu mi-a patat deloc unghiile. Intr-adevar am aplicat si un lac de baza, cel de la Essie preferatul meu, dar chiar si asa..

Rita Rouge rezista binisor, dupa vreo doua zile-asa incepe sa se ia incetisor la varfuri (observati in poza de mai sus) in conditiile in care eu nu am aplicat un lac pretector pe deasupra.

Apropo de poze, acestea nu sunt prea rasarite, le-am facut in casa, la lumina becului si din pacate “calitatea ingalbenita” se vede.

313 Rita Rouge

Voua cum vi se pare? Ati incerca-o? Care este oja voastra preferata de la Rimmel?

Va pup si va mai astept!