Cadouri de Craciun pentru fetele care vor sa se rasfete

Mai sunt cateva zile pana la Craciun si cred ca cele mai multe dintre noi am inceput sa pregatim (daca nu macar sa ne gandim) la cadourile pentru persoanele dragi din viata noastra. Daca una dintre surorile, mamele sau prietenele voastre iubeste baile lungi, calde si relaxante ii puteti satisface acest “moft” in seara Ajunului daruindu-i unul dintre cadourile frumos ambalate si pregatite cu mare drag de cei de la Dolce Natura.

Petal Perfect

Cadou Natural Petal Perfect – toate produsele acestui pachet au la baza ulei esential de trandafir ce va inmiresma instant intreaga baie in note dulci, florale.

Pachetul contine:

-Vintage Rosehip Face Wash

-Crema pentru baie Stress Less

-Crema pentru baie Flower Bazaar

-Sare de baie Porcelain Peony

-Sare de baie Vintage Rosehip

Pret 135 lei.

Sky High

Cadou Natural Sky High – produsele acestui cadou te vor inalta in al 9-lea cer! Ofera-l in dar persoanelor care n-au uitat sa viseze si sa-si doreasca lucruri din tot sufletul lor. Pentru ca drumul catre culmile succesului incepe cu o simpla dorinta!

Pachetul contine:

-Sare de baie Incense&Sensibility

-Sare de baie Pink Rhubarb Princess Whoopie

-Spumant pentru baie Chai High

-Spumant pentru baie Miss Tangleberry

-Sapun natural Azure Skies

Pret 135 lei.

Birds of Paradise

Cadou Natural Birds of Paradise – avanta-te in zbor cu pasarile paradisului, folosind produsele acestei colectii tropicale ce iti vor hidrata pielea si iti vor calma mintea! Bird of Paradise reprezinta rasfatul suprem pentru cei care adora baile lungi si aromate!

Cadoul contine:

-Sare de baie Daisy Roots

-Sare de baie Fantasy Island

-Sapun natural Hawaiian Flower

-Crema pentru baie Kontiki Fizz

-Crema pentru baie Hawaii Five Oh!

Pret 135 lei.

Luxury Ballotin

Cadou Natural Luxury Assorted Ballotin – un cadou luxos care o va bucura chiar si pe cea mai pretentioasa prietena a ta! Contine 6 dintre cele mai iubite produse Dolce Natura:

-Crema pentru baie Rose

-Crema pentru baie Marigold

-Spumant pentru baie Purple97.9

-Spumant pentru baie Rosebud

-Gel pentru baie Pink

-Gel pentru baie Jade

Pret 97.80 lei.

Cadourile le puteti achizitiona atat online cat si din magazinul lor aflat in centrul comercial Baneasa Shopping City la etajul 1.

Acum mi-ar placea sa imi spuneti care dintre cele patru cadouri va place cel mai mult si pe care vi l-ati dori pentru voi? 🙂

Va pup si va mai astept!