NOTD: Essie Bahama Mama

Am in colectia mea de lacuri de unghii doar cinci oje de la Essie si toate, dar absolut toate imi plac. Intr-adevar nu sunt printre cele mai ieftine (costa in jur de 7-11 euro, depinde de unde le cumparati) dar eu zic ca merita investitia.

Mai ales daca va alegeti o nuanta frumoasa, indrazneata si sexy cum este Essie Bahama Mama. Aceasta poate fi purtata fara rezerve toamna, iarna, chiar si primavara pentru ca nu va veti plictisi niciodata de ea. Minunatul rosu-visiniu inchis are o formula foarte placuta, se aplica usor pe fiecare unghie in parte, necesita doua straturi pentru opacitate maxima si se usuca in doar cateva minute.

Ca rezistenta se mentine foarte bine timp de 4-5 zile, apoi incepe sa sara usor la varfuri, asta in cazul in care nu aplic topcoat. Cu topcoat rezista chiar si o saptamana fara probleme. Eu m-am dat duminica trecuta cu ea si astazi am sters-o doar ca sa ma dau din nou cu ea. Atat de mult imi place! 🙂

Essie Bahama Mama

Poza aceasta v-am aratat-o la inceputul saptamanii pe instagram, este facuta cu telefonul si nu am mai reusit sa fac intre timp alta si cu aparatul. Dar cat de curand va voi prezenta ojele mele preferate din aceasta iarna si atunci o veti vedea la o calitate mai buna.

Cum vi se pare? Care este oja voastra preferata de la Essie?

Va pup si va mai astept!

P.S. Daca aveti cont de instagram scrieti-mi userul vostru la comentarii ca sa va pot urmari.