Prima impresie despre Glam Glow Powermud Dualcleanse Treatment

GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment

La ultima vizita pe care am facut-o magazinului Sephora anul trecut am primit la casa, printre altele, si o mostra cu noul tratament Powermud de la GlamGlow. De renumitele masti GlamGlow cred ca ati mai auzit, imi doresc sa le incerc si eu de foarte mult timp dar nu m-am indurat niciodata sa dau banii pe ele. Oricat de bune ar fi pentru unii sau pentru altii momentan sunt de parere ca pretul lor este destul de mare.

Revenind la tratament acesta a primit in 2014 numeroase premii atat de la revistele de specialitate cat si de la magazinele ce il comercializeaza (la noi abia primavara aceasta se va lansa). Bineinteles ca mi-am dorit si eu sa il testez mai ales acum cand stresul si oboseala acumulate in ultimele luni si-au facut cuibusor pe chipul meu.

L-am intins pe tenul uscat cu degetele si l-am lasat in jur de cinci minute sa actioneze (este un fel de cleanser-masca) apoi am clatit bine cu apa. Acesta are o textura usor gelatinoasa, as putea spune chiar namolo-uleioasa si contine mici particule exfoliante (vedeti in poza de mai jos). La contactul cu apa devine mai uleios si prin miscari circulare mi-am putut curata tenul cu el (cantitatea de produs din pliculet a fost suficienta pentru a-mi acoperi intreaga fata, ba chiar a mai si ramas un pic dar nu am mai folosit-o pentru ca dupa cateva zile s-a intarit). Punctez ca nu m-a iritat si nici nu am simtit usturimi la nivelul pielii dupa sau in timpul utilizarii lui.

DUALCLEANSE Treatment

Ca o concluzie pot sa afirm asa: intr-adevar tenul meu parea mai curat, mai viu, mai luminos si mai putin incarcat, dar diferenta nu era atat de clara si de frumoasa ca dupa folosirea mastii mele preferate de la Aesop despre care v-am scris aici. Dupa o singura folosire pe mine nu m-a convins sa il cumpar pentru ca sunt de parere ca aceleasi rezultatea le-as putea obtine si cu o masca ceva mai ieftina.

Voi ati incercat acest tratament? Daca da, cum vi s-a parut? Va plac mastile GlamGlow?

Va pup si va mai astept!