Noile geluri de dus Dove + CONCURS

Cele cinci castigatoare ale concursului sunt:

Pintilie Lorena Mihaela

Stephanie Stef

Katyna

Iulia Negoescu

Mirela-Liliana Ion

Felicitari fetelor! Astept sa imi trimiteti datele voastre de contact pe adresa de email a blogului.

 

Geuri de dus Dove

Dove relanseaza gama de geluri de dus si propune o formula revolutionara ce asigura o piele mai fina si mai catifelata, inca de la prima utilizare. Prin aceasta inovatie, Dove stabileste un nou standard de ingrijire a pielii transformand experienta dusului intr-un adevarat ritual de frumusete.

Cercetatorii Dove sustin ca au reusit sa imbine pentru prima data ingrijirea superioara si proprietatile senzoriale deosebite intr-o formula inovatoare mult mai delicata, cu textura matasoasa si o spuma mai bogata.

Ingrijirea superioara din gelurile de dus Dove este data de tehnologia Nutrium Moisture ce combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii ce ofera cea mai eficienta hidratare Dove, contribuind la refacerea si fortifierea barierei de protectie a pielii. Spuma bogata si cremoasa invaluie pielea corpului in catifelare si rasfat. Rezultatul este o piele frumoasa, vizibil mai fina si catifelata, chiar dupa primul dus. In plus, ingrijirea oferita de gelurile de dus Dove iti ofera confortul si increderea de sine necesare pe parcursul intregii zile.

Noul portofoliu de geluri de dus presupune: o noua formula revolutionara, o eticheta mai elegantă, dar si introducerea a 3 variante noi de produs:

  • Dove Gentle Exfoliating – cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii
  • Dove GoFresh Revitalise  cu parfum proaspat de mandarine si flori de Tiaré iti revigoreaza pielea
  • Dove Caring Protection – cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscata, pentru a o proteja cu delicatete si pentru a-i asigura hidratare in profunzime

Dove

Portofoliul complet de geluri de dus Dove consta in:

  • Gama de baza cu variantele: Dove Deeply Nourishing, Dove Gentle Exfoliating, Dove Silk Glow și Dove Caring Protection
  • Gama GoFresh cu variantele: Dove Fresh Touch, Dove Revitalise, Dove Restore si Dove Revive
  • Gama Purely Pampering cu variantele: Dove Shea Butter with Warm Vanilla, Dove Coconut Milk with Jasmine Petals, Dove Almond Cream with Hibiscus si Dove Pistachio Cream with Magnolia

Eu momentan folosesc trei dintre ele si vreau sa va ofer si voua sansa sa le incercati alaturi de mine. Asadar, am pregatit pentru 5 dintre voi 5 kituri de rasfat format din trei geluri de dus Dove: Dove GoFresh RevitalizeDove Deeply NourishingDove Gentle Exfoliating. Sunt exact cele pe care le am si eu.

Kit Dove

Pentru a putea castiga unul dintre aceste 5 kituri trebuie sa imi lasati un comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea: care sunt beneficiile pe care vi le doriti de la gelul de dus pe care il folositi? Si o adresa de email valida sa pot da de voi in cazul in care ati castigat. Eventual puteti da si SHARE pe pagina voastra de facebook.

Concursul incepe din acest moment si va dura pana pe data de 5 mai, inclusiv. Cele cinci castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti.

Va urez mult succes si abia astept sa va citesc raspunsurile!