Parfumul la care visez vara aceasta: Marc Jacobs – Mod Noir

Am devenit destul de pretentioasa cu parfumurile si cu greu mai reuseste o aroma sa-mi invaluie si sa-mi “suceasca” simturile. Pe data de 2 iulie insa, cu ocazia evenimentului Sephora la care am avut placerea sa particip, am descoperit o noua creatie a verii lansata recent de Marc Jacobs sub numele de Mod Noir si de atunci ma tot gandesc la ea.

Marc Jacobs Mod Noir

Marc Jacobs – Mod Noir este un pafum floral, intens si diferit, o combinatie sic de simplitate clasica si rafinament contemporan fiind o reintoarcere moderna la aromele placute de gardenie. Se deschide cu note proaspete de verdeata si continua cu aroma gardeniilor proaspat taiate, plutind deasupra apei cristaline. In plus, moscul cremos din compozitie lasa dupa un timp o aroma senzuala pe piele, ce te indeamna la creativitate si indrazneala. Ideea aceasta originala a fost creata si semnata de parfumierul Jean-Claude Delville doar pentru Marc Jacobs.

Designul sticlei este realizat de insusi Marc Jacobs fiind inspirat de imprimeurile nonconformiste cu dungi si de combinatia alb-negru a colectiilor sale reprezentative. Sticla emana pasiunea designer-ului pentru detaliile impunatoare, imbinand stilul clasic cu cel modern. Liniile albe si negre sunt in contrast cu forma circulara, asa cum este si aspectul lucios cu cel mat.

Apa de parfum Mod Noir este disponibila exclusiv in magazinele Sephora la 50 ml, 30 ml sau ca roller ball. In cazul in care nu stiati pana acum, de cateva luni va puteti cumpara din Sephora parfumul preferat si in varianta roller ball (micut si cu bila) – care va poate fi de mare ajutor in calatorii sau daca il tineti in geanta pe care o purtati zi de zi.

Mod Noir Roller Ball

Eu m-am tot gandit si daca nu imi trece nebunia cu el imi voi cumpara varianta sa roller ball. Stiu sigur in Sephora din Mega Mall o voi gasi. 🙂 Costa in jur de 90 de lei, iar apa de parfum la 30 ml costa 234 lei.

Voi ati incercat parfumul? Daca da, cum vi se pare? Care este parfumul vostru preferat de vara?

Va pup si va mai astept!