Primul parfum MIU MIU a ajuns pe rafturile magazinelor Sephora

Miu Miu Fragrance

Casa de moda Miu Miu a lansat de curand primul sau parfum, parfum ce este acum disponibil si pe rafturile magazinelor Sephora de la noi. Eu deja l-am mirosit si mi se pare minunat: usor dulceag, prevazut cu detalii florale, Miu Miu este o aroma magnetica ce imprima totodata libertate, veselie si feminitate. Combina aromele florale si elegante de lacramioare, iasomie, trandafir cu note ierboase. Amestecul rafinat este completat de tonurile lemnoase, profunde: lemn, piperul din Akigalawood si extractul de patchouli. Rezultatul este vibrant dar cu un aer firesc, placut, natural.

Sticluta sa de un bleu opac aminteste de materialul matlasat iconic pentru creatiile Miu Miu, iar gulerul alb si discul rosu, translucid, confera un aer grafic si completeaza nuanta flaconului.

Femeia Miu Miu este Stacy Martin  o actrita a noului val, extrem de talentata, cu o inteligenta jucausa si rigoare artistica. Realizata de fotograful Steven Meisel, campania de publicitate surprinde firea unica a lui Stacy – feminina si edgy, deopotriva. Machiajul puternic al ochilor, parul si rochia bleu Miu Miu, in armonie cu nuanta flaconului, toate amintesc de optimismul anilor ’60 si de spiritul jucaus al brandului.

Parfumul costa 365 lei varianta de 50 ml, iar eu va recomand daca aveti drum printr-un magazin Sephora sa il mirositi bine, bine sau sa cereti o mostra pentru a-l incerca mai multe zile la rand pe pielea voastra. Fiind nou la raft ar trebui sa aibe.

Daca l-ati testat deja, cum vi se pare?

Va pup si va mai astept!