Momente magice cu noua editie limitata NIVEA Creme

Nivea Creme este unul dintre cele mai recumparate produse ale mele. V-am povestit aici in ce fel o folosesc si de ce imi place atat de mult. De-a lungul anilor am avut o groaza de cutiute cu diferite design-uri unele mai dragute decat altele. Imi amintesc si acum de cea cu inimioare – editie de dragoste cu ocazia Valentine’s Day care mi-a placut atat de mult incat cred ca am pastrat-o pe undeva chiar si goala asa.

Gama NIVEA Creme_Editii limitate de poveste

Luna aceasta cel mai iubit brand de îngrijire a pielii din întreaga lume vine cu o editie speciala de cutii de colectie NIVEA Creme ce conţin o serie de desene jucause care înfatiseaza personajele noilor povesti NIVEA. Acestea sunt disponibile atat sub forma de brosuri în magazine, cat si în varianta electronica, aici. Cutiutele ilustreaza personajele simpatice din povestile Nivea: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana, intotdeauna, pregatita pentru o noua aventura.

NIVEA Creme_Editii limitate de poveste

Cu totii iubeam povestile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atata drag in fiecare seara. Nivea stie ca timpul petrecut alaturi de copil este extrem de pretios, astfel ca, in timp ce ii citesti aventurile celor patru personaje, ofera-i momente magice de ingrijire, punandu-i un strop de crema pe nasuc sau masandu-l pe spatic, pentru un somn linistit.

Istoria cremei, ce se imbraca acum in haine de poveste, este fascinanta. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuta albastra a oferit ingrijire pielii a milioane de familii, din intreaga lume. In scurt timp, a reusit sa atinga inimile tuturor celor care au avut incredere in prima crema ce avea sa ramana un adevarat membru al familiei, generatie dupa generatie. Avand peste 98% ingrediente de origine naturala, mirosul unic Nivea Creme, cu parfum de lacramioara, trezeste in fiecare dintre noi amintirile pretioase ale copilariei.

Nivea Creme – editiile de poveste: 4,16 Ron /30 ml; 7.83 Ron/75 ml; 12,45 Ron/150 ml si 18,40 Ron/ 250 ml.

Cutiile de colectie si brosurile cu povesti sunt disponibile in magazine, in locatiile special amenajate, in limita stocului disponibil. De asemenea, toate povestile pot fi descarcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, in format PDF sau on-line. Website-ul contine si o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura împreuna cu parintii.

Pe care o alegeti? Eu optez pentru morocanosul Urechila si plec in cautarea lui. 🙂

Va pup si va mai astept! O seara magica sa aveti!