Flori frumoase, aranjamente de Craciun si brazi crescuti in ghiveci doar la Floria.ro

Floria

Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania si Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori, a lansat noua colectie de Craciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi daruite de Sarbatori, sau pentru a decora casa in perioada Craciunului. Ca si anii anteriori, Floria.ro include in colectie brazii crescuti in ghiveci, care pot fi replantati, cu sanse aproape de 100% sa supravietuiasca in natura.

Premiera: serviciul de replantare a brazilor în ghiveci

Pentru prima data, Floria.ro asigura anul acesta si serviciul de replantare a brazilor de Craciun, pentru cei care nu dispun de un loc in care bradul sa fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa pana in martie, luna in care se realizeaza plantarea. Floria asigura ridicarea bradului de la adresa, pastrarea sa pe timpul iernii în conditii optime si replantarea lui in luna martie.

Plantarea brazilor se face in parcul Herastrau, astfel incat cei care optează pentru acest serviciu pot veni sa isi admire bradul de Craciun sau sa contribuie la replantarea lui, aducandu-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sarbatorii si avand din nou o experienta frumoasa.

Pentru ca sunt crescuti in ghiveci și nu transplantati in ghiveci din pepiniera, brazii vanduti de Floria au sanse maxime de prindere, daca plantarea lor se face corespunzator, după o scurta perioada de aclimatizare. Astfel, pomul de Craciun de la Floria bucura intreaga familie de Sarbatori si nu este aruncat la finalul anului (cred ca va amintiti cum in fiecare an dupa Sarbatori saracii braduti sunt aruncati urat pe strazi sau in ghenele de gunoi 🙁 )

Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Craciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

floria brad crescut in ghiveci

Livrare gratuita acasa, oriunde în România

Brazii sunt livrati gratuit, oriunde in România, in max. 24h de la comanda. Brazii comandati pot avea doua dimensiuni, ideale pentru apartamentele si casele romanilor: brazi cu inaltime 1.5 -1.75 m si cu inaltime de 1.75-2 m.

Eu am descoperit pe site cateva aranjamente de Craciun tare simpaticute si m-am gandit sa va prezint si voua trei dintre ele.

Ingeras de zapada

floria ingeras de zapada

Magia Sarbatorilor

floria magia sarbatorilor

Coronita Traditii si obiceiuri

floria traditii si obiceiuri

Mi-ar placea sa imi spuneti acum si care va place mai mult.

Va pup si va mai astept!