O noua aroma C-THRU – Lime Magic

Oana Mihoc esti castigatoarea! Felicitari!!!

Astept datele tale pe adresa de email a blogului.

Inceputul de an este o ocazie buna sa incercam parfumuri noi. Asa ca m-am gandit sa va povestesc putin despre cea mai recenta lansare C-THRU – parfumul Lime Magic.

Lime Magic

Lime Magic este o aroma proaspata ce incorporează in notele sale particule delicate si stralucitoare creionand escapada perfecta pentru a evada din monotonia cotidiana.

Pasii grabiti si siguri poarta femeia C-THRU Lime Magic catre visuri marete si scenarii amuzante, iar spiritul tanar si vesel al acesteia reprezinta instrumentul cu care isi picteaza calatoria zilnica. Flutura din gene feminitate si poarta in privire siguranta unui spirit puternic si jucaus. Femeia C-THRU Lime Magic este ilustratia femeii complexe, naturala in mediul urban pe care il stapaneste in pasi de joaca si dans.

Un buchet de flori imbatatoare echilibrat cu stropi de energie si innobilat cu nuante subtile si profunde C-THRU Lime Magic se deschide cu note de trandafir elegant si etern feminina iasomie. Acestea contrasteaza cu explozia de accente ale bergamotei jucause, ale lamaii proaspete si ale universului olfactiv descris in notele de ceai verde, accente ce inglobeaza diversitatea miresmelor subtile ale padurilor si mireasma pregnant pamantoasa. Actul final al parfumului echilibreaza notele si le contopeste intr-o adiere lemnoasa cu note de mosc.

Mie imi place si cred ca va poate fi si voua un companion perfect in zilele acestea recisoare de ianuarie pentru a va desmorti simturile. Il gasiti in magazine atat in varianta de 30 ml la pretul de 37.66 lei cat si la 50 ml la pretul de 51.15 lei.

Eu il ofer pe cel din poza uneia dintre voi. Asa ca daca vi-l doriti scrieti-mi la comentarii.

Va pup si va mai astept!