Inimioare pentru pleoape si obrajori de la Too Faced

Cei de la Too Faced au lansat recent doua palete de machiaj si pentru ca ambalajele lor mi se par mai mult decat adorabile (perfecte pentru Ziua Indragostitilor, aviz baietilor 🙂 ) am zis sa vi le prezint si voua ca sa nu mai suspin de una singura gandindu-ma doar eu la ele. Asadar cele doua cosmetice pentru cuceritoare se prezinta cam asa:

Too Faced Chocolate Bon Bons

O paleta de farduri de ochi pe numele ei Too Faced Chocolate Bon Bons cu un ambalaj irezistibil, perfecta pentru toate doamnele si domnisoarele (indragostite). Aceasta detine 16 nuante frumoase, diverse, purtabile, cu texturi atat mate cat si sidefate (14 sunt noi, celelalte doua vechi favorite). Fardurile sunt fine, pigmentate, se aplica facil, rezista ore in sir si au o finisare ireprosabila. Si ce e mai interesant si mai dragut la aceasta paleta este faptul ca 14 dintre fardurile sale sunt in forma de inimioara, dandu-mi impresia ca in interior se ascund mici ciocolatele colorate.

Sora ei mai mare Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar Palette a fost printre preferatele mele anul trecut si acest lucru ma face sa vreau sa o incerc si pe aceasta din ce in ce mai mult. Pretul clar nu i-l stiu, dar sunt mai mult decat sigura ca va fi peste 200 lei.

Too Faced Love Flush Wardrobe

Too Faced Love Flush Blush Wardrobe este cea de-a doua bijuterie, o paleta ce contine toate cele 6 farduri de obraz disponibile in colectia Love Flush – Love HangoverBaby LoveI Will Always Love You, How Deep is Your LoveJustify My LoveYour Love is King. Blushurile sunt in varianta mica a cate 2g fiecare.

Mie mi se pare foarte practica o astfel de paleta, mai ales atunci cand plec in calatorii. E micuta, subtirica, iar nuantele sale seducatoare pot improspata orice chip obosit. La nevoie le pot amesteca pentru a-mi colora pometii asa cum imi doresc. Plus ca pot incerca toate cele sase farduri, fara sa mai dau banii pe fiecare in parte. Din cate am inteles costa si mult mai putin decat daca mi-as cumpara doar doua dintre blushuri separat.

Voi ce spuneti? Care dintre cele doua palete vi se pare mai interesanta?

Too Facedsursa

Va pup si va mai astept!