Tenul intinerit nu mai este un mit

Buna fetelor!

Pe final de saptamana vin in atentia voastra cu cateva noutati The Body Shop. Gama lor Drops of Youth s-a reinnoit de curand lansand totodata doua produse noi ce ofera pielii o alta perspectiva asupra tineretii vesnice.

Drops-of-Youth

Drops of Youth este o linie pentru ingrijirea tenului cu beneficii pentru reintinerirea lui. Produsul vedeta este Youth Concentrate, cel mai bine vandut serum al lor (1 la fiecare 23 secunde) infuzat cu celule stem din 3 plante rezistente (floare de colt cunoscuta pentru proprietatile sale protectoare, scaiul dracului cunoscut pentru proprietatile sale de fermitate si criste marine recunoscut ca ajuta la reinnoirea naturala a pielii) la fel ca si cele mai recente doua inovatii – Youth Essence Lotion si eroul Youth Cream.Youth Essence Lotion New Youth Cream

Gama mai contine minunata masca Bouncy Sleeping Mask (despre care v-am povestit aici) cu un ambalaj nou-nout si doua tratamente: Youth Smoother si tratamentul pentru ochi Youth Eye Concentrate ce vor ramane in ambalajele vechi acum, urmand ca in decursul acestui an sa fie reambalate si ele. Gama Nutriganics ramane gama de sine statatoare, urmand sa fie si ea reinnoita anul acesta.

The Body Shop Drops Of Youth

Va pup si va mai astept!
Week-end frumos sa aveti!