Cea mai noua creatie parfumata Ferragamo: Signorina Misteriosa

Pentru ca in ultimul timp am dezvoltat o mica pasiune pentru sticlutele negre de parfum, astazi vreau sa va povestesc despre noua aroma de la Salvatore Ferragamo – Signorina Misteriosa care, asa cum banuiti, se ascunde intr-o sticluta de culoare neagra cu mici accente rose-gold si este cea cu care eu am de gand sa-mi incep aceasta primavara.

Salvatore-Ferragamo-Signorina-Misteriosa

Signorina Misteriosa celebreaza latura misterioasa a tinerelor chic. Este un parfum indraznet care eliberează secretele tinerei femei ce joaca dupa propriile reguli. Imprevizibilitatea este emblema ei, misterul sau consta in parfumul pe care il poarta.

Signorina Misteriosa

Signorina Misteriosa este o interpretare olfactiva inovatoare de accente negre cu o inima gurmana intensa, descoperind secretele pe care le pastreaza cu grija tinerele femei. Aroma neasteptata si jucausa de Mure Salbatice este luminata de o nota stralucitoare de Neroli ce creeaza notele de top atragatoare si diferite ale noului parfum. Notele chic moderne si catifelate de Flori de Portocal se topesc in opulenta si senzualitatea Tuberozei, eliberand o vraja subtila si seducatoare. Un acord dulce irezistibil de Spuma de Vanilie Neagra semneaza notele de baza, iar Patchouli ofera o atingere eleganta si stilizata.

Ambalajul exterior este incredibil de atragator, negru lucios cu accente de aur roz si detalii ton-pe-ton. Cutia este decorata elegant cu legendara panglica gros grain embosata in negru si aur roz, si pare a fi cusuta in jurul cutiei.

Filmuletul de prezentare, realizat de Sebastien Grousset, are în prim plan top o tanara chic (reprezentata de modelul international Grace Hartzel), imprevizibila si care isi ascunde latura misterioasa. O Signorina care intra intr-un club de noapte. Atrage imediat atentia tuturor si toata lumea incepe sa sopteasca in secret. Se simte in largul ei aici si observa privirile barbatului care o asteapta. Il atrage cu eleganta si stil apoi se lasa descoperita intr-un final neasteptat.

Noul parfum Signorina Misteriosa este disponibil in parfumerii incepand din aceasta luna, iar preturile pentru fiecare sticluta in parte sunt urmatoarele:

  • Signorina Misteriosa Edp 30ml 249lei
  • Signorina Misteriosa Edp 50ml 364lei
  • Signorina Misteriosa Edp 100ml 498lei

Ce ziceti? V-ar placea sa il incercati?

Va pup si va mai astept!