NovAge – o noua gama pentru ingrijirea tenului de la Oriflame

Oriflame NovAge

NovAge este cea mai noua gama de ingrijire de la Oriflame Romania si este dedicata in mod special prevenirii si combaterii semnelor de imbatranire a pielii. Gama actioneaza asupra nevoilor specifice care apar pe parcusul procesului de imbatranire si pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante. Este impartita in trei linii pentru a corespunde dorintelor si necesitatilor mai mult sau mai putin obisnuite ale fiecareia dintre noi:

NovAge Line

  • NovAge Ultimate Lift pentru a reda elasticitatea pielii
  • NovAge Ecollagen pentru a reduce ridurile
  • NovAge True Perfection pentru a amplifica luminozitatea

NovAge True Perfection

NovAge TRUE PERFECTION

O piele ternă, deshidratată şi pori măriţi; acestea sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi îţi arată că este timpul să acţionezi, pentru a amâna apariţia primelor semne de îmbătrânire. Descoperă NovAge True Perfection, gama noastră de îngrijire avansată a pielii, special dezvoltată pentru tinerele femei cu un stil de viaţă agitat. S-a dovedit clinic faptul că True Perfection desăvârşeşte pielea, conferindu-i un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă. Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi factori externi de stres duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular. Gama True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare – extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi ridurilor.

NovAge ECOLLAGEN

NovAge ECOLLAGEN

Este timpul să transformi liniile care adaugă ani pe chipul tău, cu NovAge Ecollagen – gama noastră de îngrijire avansată a pielii, cu beneficii antirid, ce netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura – beneficii dovedite clinic! Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea. Vei vedea şi simţi diferenţa prin reducerea semnificativă 3D a ridurilor în lungime, adâncime şi lăţime şi un ten mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

 

NovAge ULTIMATE LIFT

NovAge ULTIMATE LIFT

Pierderea fermităţii îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută. Dar acum, poţi da timpul înapoi. Îţi prezentăm NovAge Ultimate Lift, noua noastră gamă avansată anti-îmbătrânire. Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii. Gama NovAge Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia noastră revoluţionară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre ştiinţifice, s-a demonstrat faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea. NovAge Ultimate Lift: o inovaţie remarcabilă în ştiinţa fermităţii şi liftingului – acum poţi da timpul înapoi.

Fiecare dintre cele trei linii ale gamei NovAge contine cele sase produse esentiale pentru rutina zilnica de ingrijire a pielii: demachiant, lotiune tonica, crema pentru conturul ochilor, ser, crema de zi si crema de noapte. Setul NovAge True Perfection costa 179 lei, NovAge Ecollagen costa 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift costa 259 lei.

Am facut poza si produselor din catalog ca sa vedeti pretul la fiecare in parte si sa stiti la ce pagina le gasiti. Sper sa va fie de ajutor.

Catalog Ultimate Lift

Catalog Ecollagen

Catalog True Perfection

Va pup si va mai astept!