O noua lansare B.U. – antiperspirantul in action Active Release

Anul trecut, cam pe vremea asta, foloseam cu drag si spor antiperspirantul B.U. in action Sensitive, pentru pielea sensibila. Eram in luna a sasea de sarcina, burtica se marea de la o zi la alta vazand cu ochii, incepeam sa simt caldura mult mai puternic, oboseam mult mai repede si aveam nevoie de un produs eficient care sa-mi tina transpiratia sub control. Antiperspirantul B.U. mi-a fost de mare ajutor reusind sa-mi pastreze epiderma uscata si placut parfumata.

M-am bucurat cand am aflat ca au lansat o noua varianta si pentru ca de maine incepe vara m-am gandit sa va povestesc si voua despre ea.

B.U. in action Active Release

Noul antiperspirant B.U. in action Active Release are o formulă îmbogatita cu extracte de flori salbatice si tehnologie de eliberare parfum ce asigura protectie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptata a aromelor.

Tehnologia de încapsulare ce neutralizeaza mirosul neplacut

B.U. in action Active Release aduce împreuna parfumul revigorant si tehnologia inovatoare a încapsularii, care elibereaza treptat parfumul de flori salbatice în timp ce protejeaza pielea axilei împotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pe tot parcursul zilei. Datorita acestei tehnologii, mirosul neplacut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intra în contact cu transpiratia, notele florale asigurand o senzatie placuta pentru mai mult timp.

Antiperspirantul nu lasa urme albe si protejeaza tesaturile hainelor. Este prietenos cu pielea sensibila si este testat dermatologic. Epiderma ramane hidratata, este regenerata, pastrandu-si aspectul fin, suplu si cu senzatia placuta de confort.

B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu în actiune si care iubeste senzatia de prospetime.

B.U in action

Asa cum va spuneam la inceput gama in action mai contine inca cinci variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin si Tender Touch.

Antiperspirantul are 150 ml si costa 10 lei.

Va pup si va mai astept!