Hidratare si pe timp de vara cu noua gama Hydrabio de la Bioderma

Bioderma Hydrabio

Începand cu luna mai, Bioderma se mandreste cu noua gama Hydrabio, o gama extinsa recent cu cateva produse noi adaptate nevoilor tenului deshidratat. Gama este compusa din: Hydrabio H2O solutie micelara (disponibila in trei variante 100 ml “travel size”, 250 ml si 500 ml), Hydrabio Gel-Crema 40 ml (crema pentru ten normal spre mixt), Hydrabio Crema 50 ml (crema pentru tenul uscat), Hydrabio Ser 40 ml (concentrat hidratant intensiv) si Hydrabio Perfecteur SPF 30 la 40 ml (crema hidratanta anti-imbatranire).

FILOZOFIA BIODERMA

Atunci cand pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”.

Plecand de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium (extract de seminte de mar si vitamina PP), prezent in toate produsele din gama Hydabio, “reinvata” sistemul de hidratare al pielii sa functioneze corect si eficient, stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care sustin circulatia apei in piele, si reface bariera cutanata cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

Hydrabio Gel-Crema, formula lejera pentru hidratare in profunzime si luminozitate intensa este noua varianta a produsului Hydrabio Legere.

Hydrabio Crema, formula bogata pentru hidratare in profunzime si luminozitate intensa este noua varianta a produsului Hydrabio Riche.

Hydrabio Ser asigura o hidratare intensă gratie cantitatii optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomanda aplicarea lui inaintea cremelor, pentru un plus de hidratare.

Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-imbatranire pentru un ten perfect, ofera luminozitate tenului iar filtrele UVA/UVB previn imbatranirea pielii.

Prezenta in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejeaza impotriva stresului oxidativ si previne imbatranirea pielii, iar acidul salicilic catifeleaza si reda stralucirea pielii. Gratie tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizata.

Orice piele are nevoie de hidratare. Zi dupa zi, textura pielii este imbunatatita si tenul este mai radiant. Intr-un mod durabil.

Gama Hydrabio

Eu abia astept sa testez gelul crema, chiar aveam nevoie de un produs de genul acesta pe care sa il introduc in rutina de ingrijire a tenului din fiecare dimineata.

Pe voi ce va atrage cel mai mult? Poate voi face si un concurs. 🙂

Va pup si va mai astept!

P.S. Pentru a afla mai multe detalii urmariti-ma si pe snapchat; user: darlyst.ro.