Cele mai noi formule pentru protectia solara din gama Gerovital H3 Derma+ Sun

La fel de des cum va spalati pe dinti trebuie sa invatati sa va aplicati si produsele care va protejeaza pielea de razele UV.. adica zilnic! Cu soarele nu e de joaca, nici de taraganeala, nici de prosteala, nici de “poate astazi prind mai multa culoare” iar eu v-o spun din proprie experienta. Si cum in ultimul timp s-au tot lansat diferite produse special pentru a raspunde tuturor nevoilor de siguranta ale pielii pe timpul verii si nu numai, nu cred ca mai exista nicio scuza pentru cei care ies din casa fara sa se protejeze. Poate ignoranta, dar aici intram intr-un cu totul alt subiect.

Gerovital H3 Derma+ Sun

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, ne propune pentru acest sezon din gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN un nuantator de fata anti-imbatranire cu SPF 50 in doua variante: cu tenta naturala si tenta aurie. Ambele produse sunt destinate si persoanelor cu pielea sensibila.

Nuantatorul de fata anti-îmbatranire SPF 50 cu tenta aurie este recomandat persoanelor predispuse alergiilor solare, cu fototip închis de piele sau piele bronzata, iar cel cu tenta naturala este recomandat persoanelor cu fototip deschis de piele. Ambele produse pot fi folosite cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare si a fotodermatozelor. Acestea nu contin parfum, octocrylene, oxibenzona, ulei de parafina, parabeni si alcool.

Gerovital H3 DERMA+ SUN este prima linie de produse solare dermatocosmetice din portofoliul nostru, lansata anul trecut. Aceasta a fost conceputa in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii pentru a oferi consumatorilor solutii optime de protejare a pielii sensibile impotriva agresiunii radiatiilor solare. Anul acesta am decis sa completam gama cu nuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 disponibil in doua variante, un produs conceput special pentru pielea sensibila, care are nevoie de o ingrijire speciala. Cele doua nuantatoare contin ingrediente atent selectionate, regenereaza in profunzime si reduc radiatia absorbita de piele: vitamina E, unt de cacao, omega 3-6- 9 si emulgatori naturali 100%”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Gerovital H3 DERMA+SUN este o linie solara cu formule inovatoare pe baza de ulei natural ecocertificat Inca Omega (bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9) care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare si imbunatateste gradul de hidratare. Uleiul contine o mare cantitate de tocoferoli naturali, in special formele gamma si delta, care protejeaza ADN-ul si membranele celulare de actiunea nociva a radiatiilor ultraviolete.

Produsele din gama Gerovital H3 DERMA+ SUN poarta emblema Pharmaceutical Concept, fiind destinata in exclusivitate farmaciilor.

Mai multe informatii despre noile produsele dermatocosmetice din gama Gerovital H3 DERMA+ SUN de la Farmec gasiti pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

Produsele costa in jur de 37 lei, dar la Farmacia Tei cred ca le gasiti la 30 de lei.

Eu am incercat nuantatorul cu tenta naturala si imi place. O sa il mai folosesc cateva zile si revin cu mai multe impresii.

Va pup si va mai astept!