O noua capodopera in materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Daca sunteti consumatoare inraite de cafea (si nu numai) vreau sa va anunt de o noua lansare aromata, in editie limitata, cu note intens florale si de ciocolata pe care sa o savurati cu pofta alaturi de cei dragi la micul dejun.

davidoff-horizon

Brandul Davidoff Café continua traditia lansarii editiilor limitate in perioada sarbatorilor de iarna, anuntand si anul acesta o noua capodopera in materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon. De data aceasta maestrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de crestere exclusiviste, Brazilia si Africa de Est, provocand iubitorii de cafea intr-o aventura senzoriala de neuitat.

Création Supérieure Horizon este o cafea dedicata celor mai rafinate simturi, dar si celor care sunt pregatiti sa descopere noile orizonturi ale gustului. Procesul de prajire individuaa a fiecarui sortiment de cafea in parte creeaza o aroma extraordinara, cu un gust deplin, intregit cu note usor acide.

Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff si inca insumeaza caracterul luxuriant si lipsit de compromisuri caracteristic intregului brand. Cu un design sofisticat si inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure Horizon completeaza prin eleganta si exclusivism gustul cafelei 100% Arabica si o transforma in cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.

Gama de lux este disponibila in două variante: cafea instant intr-o cutie exclusivista metalica de 100 de grame sau cafea prajita si macinata intr-un ambalaj de 250 de grame. Cele doua varietati Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, in limita stocului disponibil, incepand cu luna aceasta in cele mai importante magazine din tara.

Sa imi spuneti dupa ce o incercati cum vi se pare. 🙂

Va pup si va mai astept!

P.S. La multi ani sarbatoritelor de astazi! Sa fiti sanatoase si fericite, dragelor!