Piele uscata? Dermatita atopica? Ce va recomand!

bioderma-atoderm

Uleiul de dus Atoderm de la Bioderma este cu siguranta cel mai cumparat, cel mai iubit si cel mai folosit produs de ingrijire al meu din ultimul an. Ideal in orice anotimp, cu o textura somptuoasa si fina, un miros dulce delicat, acesta ajuta atat pielea mea cat si pe cea a fetitei mele (mai nou si pe cea a mamei mele) sa ramana catifelata si hidratata mai mult timp.

Nu stiu daca v-am mai spus, dar de la varsta de doua luni fetita mea a inceput sa aiba o usoara forma de dermatita atopica pe corp, dermatita care in perioada rece a anului (iarna) devine ceva mai intensa. Zona afectata este cea a picioruselor (zona din spatele genunchilor) unde ne confruntam cu mancarimi, roseata si piele iritata. Ne-a fost destul de greu la inceput pana cand eu mi-am dat seama ce i se potriveste si cum trebuie sa ii ingrijesc si sa ii protejez pielea astfel incat problemuta sa fie tinuta sub control. Pe scurt, aleg cu atentie produsele cu care ii fac baie, nu o tin foarte mult in apa, apa sa nu fie niciodata prea fierbinte, o cremuiesc in fiecare seara dupa baie si de cateva ori pe parcursul zilei, ii cumpar doar haine din bumbac, hainele i le spal in general la 60 grade si i le calc mereu, iar lenjeria de pat o schimb in decurs de o saptamana, poate si mai des.

“Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit”Si pentru ca stiu cum este si cat de dificil iti poate fi, mai ales daca esti o mamica la inceput de drum (cand bebe se scarpina si isi trage pielicica tare si tu ii spui: “nu mai face mamica asa, ca te ustura si te doare!” si el se uita in ochii tai cu jind si se scarpina in continuare cu putere si mai tare) vreau sa va aduc la cunostinta cea mai noua campanie de informare de la Bioderma ce contribuie la diminuarea disconfortului fizic, psihic si social la care sunt supusi copiii atopici si familiile lor – “Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit”. Venind in ajutorul femeilor, Bioderma Romania pune miturile despre dermatita atopica si ingrijirea pielii uscate, fata in fata cu realitatea, pe website-ul dedicat, www.pieleuscata.com.

Acolo puteti afla cele mai actuale sfaturi ale medicilor dermatologi, recomandari pentru curatarea blanda si ingrijirea durabila a pielii, precum si raspunsuri la numeroase intrebari legate de ingrijirea pielii intregii familii, de la mic la mare. De asemenea, urmarind campania pe retelele de socializare si pe pagina de facebook Bioderma puteti vedea live sesiuni de intrebari si raspunsuri cu medici specialisti dermatologi din intreaga tara.

atoderm-creme

bioderma-romania-atoderm

Voi ati incercat produsele ATODERM? Dar uleiul de dus? Cum vi se pare?

Va pup si va mai astept!