Imbratisari delicate cu noile spume de dus Nivea

nivea-silk-mousse

Iarna aceasta am avut o piele foarte uscata, ca niciodata. Atat pe corp cat si pe maini aveam impresia ca se iau faramite, faramite. In fiecare seara imi puneam in gand ca dupa ce fac dus sa ma dau cu o crema de corp sau cu un ulei, dar pentru ca mereu era trecut de ora 1:00 cand ajungeam eu in cada o lasam pe seara/noaptea urmatoare si tot asa. Iar pielea mea suferea.

Cred ca si in cazul vostru momentele simple de relaxare, placere si rasfat au devenit din ce in ce mai putine, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupari. Am ajuns sa fim mereu in cautarea acelor clipe doar ale noastre, in care sa ne alintam, sa ne destindem si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru urmatoarele provocari.

Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA ne ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pana acum. Prin textura sa bogata, aceasta ne rasfata corpul si simturile, transformand momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratand-o in profunzime, lasand-o matasoasa, catifelata si usor parfumata.

spuma-de-dus-nivea

Cele trei variante de spuma de dus propuse de cei de la Nivea sunt:

  • Creme Care, formula de ingrijire hidratanta cu uleiuri esentiale NIVEA
  • Creme Soft, o formula racoritoare cu ulei de migdale
  • Creme Smooth, spuma cu extract de matase, miros floral, care parca te duce cu gandul la vacanta.

Varianta mea preferata este cea de-a treia, Creme Smooth si pe ea o folosesc in acest moment. 🙂 Daca sunteti curioase de cum miroase fiecare dintre ele sa stiti ca pe capacel au lipite cate-un abtibild pe care daca il atingeti cu degetul va emana mirosul spumei.

Inainte de utilizare agitati bine tubul iar apoi apasati incetisor butonul de sus care va declansa spuma aceea consistenta si parfumul delicat. Un recipient cu spuma dureaza cat un gel de dus de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru a va invalui corpul in spuma luxurianta.

Voi le-ati incercat? Daca da, care este varianta voastra preferata?

Va pup si va mai astept!