Clinique High Impact Mascara – secretul unei priviri intense

clinique-high-impact-mascara

Rimelul High Impact Mascara de la Clinique ne propune sa ne bucuram de primavara aceasta cu gene mai lungi si cu mai mult volum. Si chiar asa, cine nu-si doreste volum instant, alungire si o nuanta intensa de negru de la prima aplicare?! Eu, cu siguranta da! Mai mult decat atat, in perioada 24 februarie – 26 martie produsul are un pret special in toate magazinele Douglas: costa doar 69 lei.

High Impact Mascara ne promite rezultate impresionante si de durata, gratie polimerilor din formula care alungesc si separa genele. Instantaneu, privirea noastra devine mai seducatoare iar genele vizibil mai lungi. În plus, pigmentii hipoalergici reduc sensibiltatea din jurul ochilor, produsul fiind destinat tuturor persoanelor.

high-impact-mascara

Periuta cu design specific îmbraca genele într-un strat intens de culoare, acoperind chiar si cele mai mici gene de la radacina si pana la varf. Textura cremoasa a High Impact Mascara alungeste, separa si defineste genele pentru o privire intensa si de impact.

Mod de folosire: Periati genele începand de la baza pentru a le separa, alungi si a le oferi un strat bogat de volum. Daca va doriti si mai mult volum, acordati timp mascarei să se usuce înainte sa incepeti sa aplicati un nou strat.

Voi ati incercat acest rimel? Daca da, cum vi s-a parut? Daca nu, v-ar placea sa il testati?

Va pup si va mai astept!