MAC Oh My, Passion! REVIEW

Nu am mai fost de multa vreme atat de incantata de o noua colectie de la MAC cum sunt de colorata si inmiresmata Fruity Juicy. Am asteptat cu nerabdare sa se lanseze in magazine si va spun sincer ca daca as fi putut mi-as fi cumparat-o pe toata. De la nuantele rujurilor, texturile fardurilor, aroma de cocos a lui Prep+Prime Coconut Fix+ si pana la designul si ambalajul fiecarui produs in parte, ma atrage aproape totul la ea.

MAC Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder

Insa dintre toate alegerea mea este, fara doar si poate, pudra compacta MAC Oh My, Passion! Pearlmate Face Powder sau vara toata intr-un singur produs, cum imi place mie sa ii spun.

O combinatie de iluminator, blush si bronzer ce confera luminozitate pometilor si face ca tenul meu sa radieze din toti porii. Extrem de pigmentate, cu texturi bogate, fine si delicate fardurile se intind foarte lejer pe piele si isi pastreaza nuanta rezultata (de roz piersiciu aramiu) ore intregi. Abia dupa opt ore asa incep sa observ ca s-a luat ceva. Poza de mai jos esta facuta cam la patru ore dupa aplicare si dupa cum observati pudra este inca foarte vizibila pe piele.

Oh My, Passion!Eu in general aleg sa trec usor cu pensula peste toate nuantele, insa daca voi va doriti mai mult roz in obraji puteti atinge cu pensula mai mult in partea din stanga, acolo unde sunt cele trei floricele (galben, mov, corai) sau daca va doriti mai mult bronz\maroniu pentru a va contura pometii mutati pensula si insistati cu ea in partea din dreapta sus. Este un produs versatil si pe care eu, nu de putine ori, l-am folosit chiar si pentru machiajul ochilor. Maroniul acela cald se vese absolut superb in pliu.

Voi ce spuneti? Cum vi se pare? Nu stiu daca o sa o mai gasiti acum in stoc, dar daca mai este disponibila in vreunul dintre magazinele MAC va recomand din inima sa o cumparati.

Alt produs din colectia MAC Fruity Juicy ati incercat?

Va pup si va mai astept!

INSTAGRAM