O singura picatura – Posibilitati nelimitate cu noul Clinique Blend It Yourself BIY

BIY Blend It Yourself este noua inovatie marca Clinique, un produs revolutionar pe care eu am inceput sa il folosesc deja de cateva zile si despre care m-am gandit sa va povestesc si voua pe blog.

Clinique Blend It Yourself BIY

Lansat ca un pigment, BIY ofera cremei noastre hidratante puterea de a fi perfecta. Mai exact, el transforma orice crema hidratanta intr-un BB cream, CC cream sau intr-un fond de ten cu acoperire mare, doar prin ajustarea numarului de picaturi pe care noi le amestecam cu crema de fata preferata. Produsul asigura imediat o acoperire perfecta, preluand in acelasi timp finish-ul si beneficiile cremei hidratante pe care noi deja o folosim in fiecare dimineata.

Pigmentii puri ai lui BIY Blend It Yourself sunt dispusi intr-o formula ultra usoara, bifazica. Odata cu agitarea produsului inainte de utilizare, formula se transforma intr-un lichid subtire care poate fi masurat cu precizie in picaturi si amestecat cu crema hidratanta, pentru a obtine o acoperire personalizata, cu beneficii pentru ingrijirea pielii:

  • o picatura de pigment pentru acoperire lejera
  • doua picaturi de pigment pentru acoperire medie
  • trei picaturi de pigment pentru acoperire mare

Acest produs are la baza tehnologia instant blending care, odata activata, transforma orice crema hidratanta intr-un BB cream, CC cream sau intr-un fond de ten cu acoperire mare.

Mod de folosire:

  • trebuie agitat bine recipientul inainte de aplicare pentru aproximativ 10 secunde.
  • se pune o cantitate mica (aproximativ de marimea unei perle mici) din crema noastra preferata in palma (eu pun pe dosul palmei asa cum veti vedea si in poza de mai jos).
  • se strange usor flaconul si se lasa picaturile sa cada, pentru a adauga cantitatea dorita de pigment in crema din palma.

1 picatura – acoperire lejera; 2 picaturi – acoperire medie; 3 picaturi – acoperire mare.

Se amesteca cu varful degetelor pana cand se transforma in fondul de ten perfect si se aplica pe piele. Eu prefer cu degetele, dar merge si cu beauty blenderul.

BIY CliniqueBlend It Yourself BIY swatch

L-am incercat cu mai multe creme si mi se pare ca cel mai mult imi place cum se intinde si cum se vede pe tenul meu cu aceasta de la The Ordinary – Natural Moisturizing Factors + HA. O crema de fata pe care eu am recumparat-o pentru ca este foarte buna si foarte ieftina (27 lei). Pigmentul are o nuanta usor portocalie (in poza sunt aplicate doua picaturi) insa daca il amestec bine cu crema The Ordinary nu am nicio problema.

Pretul recomandat este de 154 lei si cred ca il gasiti deja in magazine. Este testat dermatologic si nu contine parfum.

V-ar placea sa il incercati? Cu ce crema de fata l-ati combina?

Va pup si va mai astept!