O calatorie catre taramul focului si al ghetii cu noua colectie OPI Iceland

Islanda

Islanda este o tara pe care eu imi doresc cu ardoare sa o vizitez. Va spuneam acest lucru si in filmuletele pe care le-am postat saptamana trecuta pe instagram si multe dintre voi mi-ati scris ca si voi v-ati dori. Eu sper ca toate sa ajungem acolo intr-o zi, dar pana atunci putem “face” aceasta calatorie catre taramul focului si al ghetii cu noua colectie Iceland de la OPI (care mie imi place foarte, foarte mult).

Inspirata de peisajele pitoresti cu vulcani, gheizere, izvoare termale, câmpuri de lava si ghetari, colectia OPI Iceland vine cu nuante atractive, sic, ce portretizeaza frumusetea salbatica a Islandei.

Pentru realizarea acestei colectii, OPI s-a inspirat din frumusetea tarâmului neatins al Islandei. Peisajele desprinse, parca, din alta lume sunt caracterizate de câmpuri de lava acoperite de muschi (nuanta This isn’t Greenland), plaje cu nisip negru (Krona-logical Order) si lanturi muntoase vaste cu formatiuni unice de roci (Icelanded a Bottle of OPI, That’s What Friends Are Thor).

Colectia OPI Iceland

Apa – sub forma izvoarelor termale, cascadelor si aisbergurilor – si cerurile întinse, senine sunt cele care au stat la baza inspiratiei pentru nuantele bogate de albastru, care variaza de la tonuri deschise de bijuterii sclipitoare la culori mai închise de albastru-gri (Turn On the Northern Lights!, Reykjavik Has All the Hot Spots).

Colectia OPI Iceland

Apusurile întârziate au fost sursa de inspiratie pentru o paleta larga de nuante, de la caramiziu-argila si grena intens, la diferite tonuri de mov si violet – inclusiv violet închis, violet-coacaza si violetul-gri al vinetei (Less is Norse, Check Out the Old Geysirs, I’ll Have a Gin & Tectonic, One Heckla of a Color!, Suzi and The Arctic Fox, Aurora Berry-alis).

OPI Iceland

 

Toate cele 12 nuante din colectia Iceland sunt disponibile în formule de lac de unghii Infinite Shine, Nail Lacquer si Gel Color.

OPI Iceland

Eu am o cutie cu 4 mini-uri din gama Infinite Shine: o baza, nuantele One Heckla of A ColorLess is Norse si un topcoat, iar acum pe unghii sunt data cu Check Out the Old Geysirs, care este una dintre preferatele mele. Este cea de care ma intrebati mai mereu pe instagram atunci cand postez o poza in care mi se vad unghiile. 🙂 Superba este si Turn On the Northern Lights! si cred ca ea va fi urmatoarea cu care ma voi da. Daca vreti sa vedeti swatch la una dintre ele sa imi spuneti si atunci o voi alege pe aceea.

Voi le-ati incercat? Daca nu, ce nuanta v-ar placea sa testati?

Va pup si va mai astept!