Smashbox in Romania

Incepand cu luna trecuta, un nou brand de beauty s-a lansat si la noi, exclusiv in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro. Dupa America, Brazilia, Franta, Germania, Italia, Anglia si Grecia, Romania devine a opta tara in care se lanseaza unul din cele mai cautate brand-uri de machiaj – Smashbox care numara milioane de fani in intreaga lume. Brand-ul poarta denumirea unui studio foto care a fost infiintat in anul 1996 de catre fratii Dean si Davis Factor, celebrul Smashbox Studios din Los Angeles si este cunoscut pentru produsele de machiaj de inalta performanta, unice, care au fost testate pentru a rezista conditiilor speciale dintr-un studio fotografic.

Devenit cunoscut pentru primere care sunt numarul 1 in vanzari in America, Smashbox este singurul brand care s-a nascut literalmente intr-un studio de fotografie; unde marii fotografi, celebritati, artisti si specialisti in arta machiajului lucreaza impreuna pentru a crea imagini unicat.

Dupa cum bine stim, viata unei femei poate fi la fel de activa si de tumultoasa precum activitatea dintr-un studio de fotografie profesional, produsele trebuie sa fie aplicate in mod corect si sa ramana neschimbate in conditii extreme (lumina puternica de la birou, aer conditionat, mijloace de transport, stres, caldura, umiditate, probleme ale tenului).

Misiunea brand-ului Smashbox este aceea de a crea produse care ofera solutii pentru toate situatiile de zi cu zi pe care le intampinam, asigurand rezultate excelente sub orice lumina si in orice moment al zilei. Scopul brand-ului fiind acela de a face ca fiecare femeie sa scoata in evidenta prin machiaj “cea mai buna versiune” a ei.

Smashbox Douglas

Eu am testat in trecut cateva produse ale brandului (le cumparam din Germania) si o parte dintre ele chiar mi-au placut destul de mult (gen Photo Finish Lid Primer si Full Exposure Mascara). Foarte curioasa eram insa de primerul lor super laudat Photo Finish pe care am inceput sa il folosesc de cateva zile si care pana acum mi se pare interesant. O sa ma mai dau cu el o perioada si o sa revin cat mai curand cu parerea mea detaliata despre el.

Colectia completa de produse Smashbox este disponibila exclusiv in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro.

Pentru inceput, produsele pot fi achizitionate in 4 magazine din Bucuresti (Douglas Baneasa Shopping City, Douglas Afi Cotroceni, Douglas Unirea Shopping Center si Douglas Bucuresti Mall (Vitan), dar si de pe site-ul www.douglas.ro urmand ca incepand cu anul 2018 distributia sa fie extinsa si in magazinele din tara.

Pana la sfarsitul anului calendaristic 2018, Smashbox va fi prezent in 13 magazine Douglas din Bucuresti si tara.

Voi ati incercat vreun produs Smashbox? Daca da, ce? Daca nu, ce v-ar placea sa incercati?

Va pup si va mai astept!