Noile iluminatoare Maybelline -> Master Chrome & Master Holographic

Maybelline

De cateva zile am inceput sa folosesc noile iluminatoare Master Chrome & Master Holographic de la Maybelline NY si pentru ca deja mi-am format o parere despre fiecare, m-am gandit sa vi le prezint un pic pe blog.

Master Chrome & Master Holographic

Cel mai “HOT” mod de a straluci.

Master Chrome este o pudra iluminatoare cu efect intens metalic. Are o nuanta calda, luminoasa si ofera tenului un aspect radios, usor bronzat. Pigmentii sai cu reflexii metalice dau pielii o stralucire cromata si in functie de cum este aplicata avantajeaza majoritatea tipurilor de ten. Poarta numele de Molten Gold si costa in jur de 52 lei. Mai este disponibila si nuanta Molten Rose Gold, iar eu sunt tare curioasa sa o incerc si pe aceea (tot ce e rose-gold sa vina la mine 🙂 ).

Cel mai “COOL” mod de a straluci.

Master Holographic este o pudra iluminatoare cu straluciri prismatice pentru un efect holografic. Nuanta sa rece (de alb murdar cu perle prismatice) imi lumineaza fata instant si oricat de obosita as fi, tenul parca isi recapata delicatetea si stralucirea. Este produsul pe care l-am folosit cel mai des dintre cele doua si desi la inceput as fi zis ca este un pic cam prafos pentru gustul meu, folosindu-l iar si iar mi-am dat seama ca tocmai textura aceea face ca efectul de pe pometi sa fie atat de placut privirii.

Si el are pretul recomandat de 52 lei, insa eu va sugerez sa mergeti in supermarketurile Auchan pentru ca acolo sigur il veti gasi mai ieftin.

pe pometi este aplicat Master Holographic

Voi le-ati incercat? Daca nu, v-ar placea?

Va pup si va mai astept!